325 دانش آموز استثنایی در لرستان از خدمات برنامه شاد بی بهره هستند
خرمآباد - ایرنا - رییس آموزش و پرورش استثنایی لرستان گفت: یکهزار و 294 دانش آموز استثنایی عضو برنامه شاد میباشند که 325 نفر از این قشر به دلیل عدم دسترسی به گوشی هوشمند و تبلت از خدمات برنامه های شاد بی بهره هستند.
امیر اسماعیلی روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: 68 مدرسه استثنایی در لرستان وجود دارد همچنین در برخی روستاها کلاس استثنایی به صورت ضمیمه فعالیت میکند.
وی افزود: چهار هزار و 800 دانش آموز استثنایی به شیوههای متمرکز و غیر متمرکز در لرستان تحصیل میکنند.
وی ادامه داد: با هدف اجرایی شدن سند بنیادین سه بسته تحولی را آموزش و پرورش استثنایی را رصد و پیگیری میکند که باید در این راستا متناسب با پیشرفت های ویژه برای ارتقا استثنایی ها تلاش کرد.
اسماعیلی گفت: باید در سنین پایین تر بچه های استثنایی را در کنار دیگر دانش آموزان تلفیق کرد، مدارس انطباقی در نظر گرفته شده و موانع برای سهولت دانش آموزان استثنایی در لرستان فراهم میشود.
وی اظهار کرد: خانواده ها باید در خصوص فرهنگ سازی فرزندان خود برای برخورد مناسب با دانش آموزان استثنایی تلاش کنند.
وی ادامه داد: طرح سنجش سلامت جسمانی در لرستان اجرا شد و کودکان چهار ساله هم در برنامه ها آینده جای میگیرند.
وی بیان کرد: در این راستا 20 هزار 145 نفر نوبت دهی و 11 هزار و 209 غربالگری شد همچنین در پایگاه های اولیه یکهزار و 570 نفر برای آمادگی تحصیلی مشکوک به مشکل بودند.
اسماعیلی اضافه کرد: یک پایگاه برای جاماندگان طرح سنجش فعال خواهد بود و در طرح سنجش اطلاعات کاملی از دانش آموزان بدست میآید.
وی افزود: برخی از والدین با اعمال فشار به فرزندان خود خواستار جهش تحصیلی هستند که این امر کاملا اشتباه میباشد.
وی ادامه داد: از یکهزار و 821 دانش آموز استثنایی 202 نفر پیش دبستانی یکهزار و 619 نفر در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم میباشند.
اسماعیلی گفت: یکهزار و 294 دانش آموز استثنایی عضو برنامه شاد بوده و 325 نفر از این قشر به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و تبلت از خدمات برنامه های شاد بی بهره هستند.
وی بیان کرد: در این زمینه نیازمند ورود خیرین هستیم و امیدواریم با کمک این قشر، افراد استثنایی جامانده از خدمات برنامه شاد بهره مند شوند.
وی ادامه داد: امیدواریم وضعیت سفید شود تا با 80 درصد آموزش حضوری تحصیل کنند.
اسماعیلی گفت: 109 میلیون تومان برای 250 پرونده دانش آموز استثنایی پرداخت شده و اکنون 114 دانش آموز در نوبت برای دریافت خدمات هستند.
وی اضافه کرد: اجتماعی شدن آموزش و پرورش استثنایی باید با کمک اصحاب رسانه صورت گیرد.
*س_برچسبها_س*