جمعه 30 آبان 1404

34000 صندوق رای الکترونیک توسط وزارت کشور ساخته شده است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
34000 صندوق رای الکترونیک توسط وزارت کشور ساخته شده است

موسوی گفت: 34000 صندوق رای الکترونیک توسط وزارت کشور و با همکاری سازمان برنامه و بودجه و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده است.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سیداسماعیل موسوی مدیرکل انتخابات وزارت کشور گفت: در دولت تدبیر و امید، یک دوره انتخابات ریاست جمهوری، یک دوره انتخابات شورا‌های اسلامی، یک دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دو دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت سراسری برگزار شده است.

مدیرکل انتخابات وزارت کشور که در نشست با کارشناسان انتخابات سخن می‌گفت، افزود: در این 5 انتخابات سراسری، بیش از 173 میلیون رای از مردم اخذ شده است. به عبارت دیگر، برای هر انتخابات سراسری حدود 35 میلیون نفر شرکت کرده اند. علاوه بر آنها، انتخابات میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری نیز در سال‌های 96 و 98 و در برخی از حوزه‌های انتخابیه برگزار و بیش از 8 میلیون رای دهنده مشارکت کردند.

موسوی دبیر ستاد انتخابات کشور در ادامه ضمن تقدیر از استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها که انتخابات را برگزار می‌کنند اظهار داشت: همه انتخابات‌های مذکور در کمال سلامت و امنیت برگزار شده که خود گویای وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری مجموعه بزرگ وزارت کشور در سراسر کشور است.

مدیرکل انتخابات وزارت کشور با اشاره به همکاری مردم در برگزاری انتخابات گفت: بیش از 3 میلیون و 800 هزار نفر از معتمدین مردمی برای برگزاری انتخابات‌های ذکرشده با وزارت کشور و فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها در قالب هیات‌های اجرایی، نمایندگان فرماندار و بخشدار، اعضای شعب و بازرسی همکاری کرده اند که شایسته تقدیر و تشکر است.

سیداسماعیل موسوی به تامین اقلام و تجهیزات انتخابات اشاره و اظهار داشت: در پی دستور ریاست محترم جمهور در سال 95 بیش از 63000 صندوق شفاف رای ساخته و به کار گرفته شد. علاوه بر آن، 69000 دستگاه احراز هویت الکترونیک و 34000 صندوق رای الکترونیک نیز توسط وزارت کشور و با همکاری سازمان برنامه و بودجه و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ساخته شده است.

وی در خصوص نظم بخشی به فرایند‌های متعدد انتخابات افزود: وزارت کشور دو کار مهم را در حوزه «نرم افزاری - سخت افزاری» و «حقوقی» همزمان انجام داده است؛ اول اینکه سامانه جامع انتخابات را طراحی و ایجاد کرده تا همه فرایند‌های انتخابات‌های گوناگون به صورت شفاف و دقیق مطابق با قانون انجام پذیرد. همه استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها به تناسب مسئولیت در حوزه خدمت، به این سامانه دسترسی دارند. این مهم در راستای تحقق دولت الکترونیک انجام شده است. کار مهم دیگر، اینکه وزارت کشور لایحه جامع انتخابات را به منظور یکپارچه سازی قوانین متعدد انتخابات تدوین نمود که پس از تصویب در دولت محترم در اواخر سال 97 به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

مدیرکل انتخابات وزارت کشور به انتخابات سال 1400 اشاره و اعلام نمود: در سال آینده، انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی به صورت سراسری و انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به صورت میاندوره‌ای در برخی از استان‌ها و حوزه‌های انتخابیه برگزار خواهد شد. بدین منظور، در حال فراهم سازی و تمهید مقدمات آن هستیم.

انتهای پیام /