جمعه 13 شهریور 1405

359 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در فردیس پرداخت کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
359 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در فردیس پرداخت کرد

کرج - ایرنا - رییس صندوق کارآفرینی امید شهرستان فردیس اعلام کرد از شروع فعالیت این صندوق در سال 94 تا 99 افزون 359 میلیارد و402 میلیون ریال تسهیلات در حوزه اشتغال و کارآفرینی این شهرستان پرداخت شده است.

محمدمهدی کاظمی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات در بخش صنعت 65 فقره، کشاورزی 5 فقره و بخش خدمات 965 فقره به متقاضیان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: این صندوق در بخش صنعت81 میلیارد و 890 میلیون ریال، در بخش کشاورزی هفت میلیارد و 900 میلیون ریال و در حوزه خدمات 269 میلیارد و 612 میلیون ریال تسهیلات اعطا کرده است.

وی با بیان اینکه تسهیلات پرداختی اشتغال بر اساس تفکیک جنسیتی و حقوقی در صندوق کارآفرینی امید فردیس انجام شده است، افزود: 939 نفر مرد،109 نفر زن و سه نفر شخصیت حقوقی تسهیلات اشتغال دریافت کردند.

وی با اشاره به نام گذاری سالجاری توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید»، اظهار داشت: بیشترین اولویت پرداخت تسهیلات در حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی و گردشگری بوده که از مهمترین اهدف مجموعه صندوق کارآفرینی امید، کاهش نرخ بیکاری و حمایت از کسب و کار کارآفرینان و ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید در این شهرستان بوده است.

وی با اشاره به اینکه روستاها یکی از مهمترین پایگاه‌های تولید و رفع نیازهای اساسی جامعه است، گفت: تقویت زمینه‌ها و توانایی‌های جامعه روستایی می‌تواند منجر به پویایی اقتصاد کشور شده، ضمن اینکه توجه به روستاها می‌تواند تأثیر قابل توجهی در شاخص‌های کلان اقتصادی از جمله رشد اشتغال و کاهش فقر داشته باشد.

رییس صندوق کارآفرینی امید شهرستان فردیس گفت: تسهیلات این صندوق به صورت قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد و با هدف ایجاد اشتغال پایدار در بخش های خوداشتغالی، کارآفرینی و کارفرمایی به متقاضیان پرداخت شده است.

شهرستان فردیس با 600 هزار نفر جمعیت در جنوب کلانشهرکرج مرکز استان البرز قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*