پنج‌شنبه 8 آذر 1403

385 تارنمای مجرمانه فعال در شبکه تقلب کنکور 1402 شناسایی شدند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
385 تارنمای مجرمانه فعال در شبکه تقلب کنکور 1402 شناسایی شدند

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری از فعالیت 80 تیم تخصصی پلیس سایبری کشور در «طرح رصد و برخورد با تارنماها، فروش سؤالات کنکور، تخلف در آزمون و فروش تجهیزات تقلب در کشور» خبر داد.

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری از فعالیت 80 تیم تخصصی پلیس سایبری کشور در «طرح رصد و برخورد با تارنماها، فروش سؤالات کنکور، تخلف در آزمون و فروش تجهیزات تقلب در کشور» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان سنجش، دکتر محمدحسین حاجیلو در نشست مسئولان حفاظت از آزمون سراسری استان تهران با بیان اینکه اقدامات متعددی در راستای حفاظت از نوبت اول آزمون سراسری سال 1402 صورت گرفته است، گفت: با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین حلقه این اقدامات، اینترنت موبایل در ساعات برگزاری آزمون سراسری در روزهای پنجشنبه 29 و جمعه 30 دی ماه در محل حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری با محدودیت مواجه خواهد شد.

پوزش از شهروندان ساکن در اطراف حوزه های امتحانی به دلیل محدودیت اینترنت موبایل

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با عرض پوزش از شهروندان ساکن در اطراف حوزه های امتحانی که اینترنت موبایل آنان ساعاتی با محدودیت مواجه می شود، افزود: برگزاری آزمون سالم مطالبه داوطلبان و خانواده‌های آنها و عموم مردم است.

وی با تشکر از همکاری نزدیک عوامل انتظامی، امنیتی و قضایی گفت: تعدادی از افراد و گروه‌هایی که ادعای کذبی در خصوص فروش سؤالات کنکور داشته و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کرده بودند شناسایی شدند و در این خصوص لازم است داوطلبان هوشیار باشند که به ادعاهایی که درباره فروش سؤالات کنکور مطرح می‌شود توجه نکنند.

فعالیت 80 تیم تخصصی پلیس سایبری کشور برای مقابله با تقلب در کنکور

حاجیلو با اشاره به اقدامات پلیس سایبری کشور، گفت: بر اساس اعلام پلیس سایبری کشور 80 تیم تخصصی در «طرح رصد و برخورد با تارنماها، فروش سؤالات کنکور، تخلف در آزمون و فروش تجهیزات تقلب در کشور» فعال بوده‌اند که در این خصوص بیش از 385 تارنمای مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته و از این تعداد 54 نفر از متهمان که مدیریت 116 صفحه و کانال را بر عهده داشتند شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند و سایر گروه‌ها نیز تحت رصد پلیس و عوامل امنیتی قرار دارند.

وی تأکید کرد: داوطلبان سرنوشت خود را به گروه‌های کلاهبردار و شیاد گره نزنند و قبل از روز آزمون از گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب خارج شده و با رعایت کامل قوانین و مقررات در آزمون شرکت کنند. عدم خروج از این گروه‌ها و همچنین استفاده از ابزار ممنوعه فروخته شده در این گروه‌های کلاهبردار عواقب سخت و جبران‌ناپذیری برای این داوطلبان به دنبال دارد.

در ساعات اخیر فعالیت برخی افراد و گروه‌های کلاهبردار شدت یافته است

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با بیان اینکه در ساعات اخیر فعالیت برخی افراد و گروه‌های کلاهبردار شدت یافته است، گفت: برخی از این افراد با جعل و شبیه‌سازی ناشیانه صفحه نخست دفترچه سؤالات مدعی در اختیار داشتن سؤالات آزمون شده‌اند که لازم است بار دیگر تأکید شود این ادعاها کاملاً جعلی و ساختگی و به قصد کلاهبرداری مطرح می‌شوند.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور از داوطلبان خواست به اطلاعیه‌های منتشر شده در سایت سازمان سنجش در مورد وسایل ممنوعه و مجاز توجه کرده و حتی از آوردن تلفن همراه به محل حوزه‌های امتحانی به دلیل مخاطرات احتمالی خودداری کنند.