جمعه 30 آبان 1404

400 اجرا توسط گروه‌های سرود نوجوانان ایرانی در پیاده‌روی اربعین

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
400 اجرا توسط گروه‌های سرود نوجوانان ایرانی در پیاده‌روی اربعین

مصطفی زیبایی‌نژاد گفت: گروه‌های سرود کاروان «راهیان کربلا» تاکنون بیش از 400 اجرا در موسم اربعین داشته‌اند.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی زیبایی‌نژاد مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اجرای سرود توسط 13 گروه نوجوانان ایرانی در قالب پویش «حبیبی شکراً» گفت: کاروان «راهیان کربلا» از چهارشنبه گذشته 8 شهریورماه فعالیت خود را آغاز کرد و یک اجرای 150 نفره در مسجد کوفه داشت.

سرودخوانی نوجوانان ایرانی در مسیر پیاده‌روی اربعین / اجرای 150 نفره در کربلا + فیلم و عکس

وی ادامه داد: از آن اجرا تا به امروز، این گروه‌ها در موکب‌های مختلف واقع در کوفه، کربلا و مسیر پیاده‌روی زائران به اجرای سرود پرداختند و تاکنون بیش از 400 اجرا برگزار شده است.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران ضمن معرفی این گروه‌های سرود گفت: گروه سرود «مصباح» در شهر کوفه اجرا می‌کند و گروه‌های سرود «نسیم بهشت»، «ستارگان ولایت و صبح ظهور»، «اسوه»، «سردار»، «ساکنان آسمان» و «سردار دل‌ها» به ترتیب در عمودهای 707، 833، 840، 909، 980 و 1120 مستقر شده‌اند. همچنین گروه‌های سرود «آوای حرم» و «منتظران» در کربلا اجرا می‌روند. علاوه براین، 3 گروه سرود «شمیم یاس»، «ابن الرضا» و «زینبیون» نیز در مسیر پیاده‌روی زائران روی صحنه می‌روند.

زیبایی‌نژاد گفت: با یاری خداوند این اجراها تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و در 2 روز منتهی به اربعین حسینی، همه گروه‌ها در کربلا گردهم آمده و اجرای بزرگ 150 نفره‌ای را در قالب پویش «حبیبی شکراً» روی صحنه خواهند برد.

براساس این گزارش، گروه‌های سرود کاروان «راهیان کربلا» به همت اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و حوزه هنری به کشور عراق اعزام شده و اجرای برنامه دارند.

400 اجرا توسط گروه‌های سرود نوجوانان ایرانی در پیاده‌روی اربعین 2