5 قسمتی که از سریال «حکم رشد» پخش شد، رضایتبخش نبود
خراسان نوشت: اختلاف مهدی آذرپندار مدیر گروه سابق فیلم و سریال شبکه سه با سعید نعمتالله کارگردان اولیه «حکم رشد»، بر سر کیفیت این مجموعه، گروه سازنده این سریال را تغییر داد. با این وجود 5 قسمتی که تاکنون از سریال «حکم رشد» پخش شده، رضایتبخش نبوده است.
پس از پایان ماه رمضان، قرار بود شبکه سه ادامه پخش «برف بیصدا میبارد» ساخته پوریا آذربایجانی را از سر بگیرد، اما سریال پلیسی «حکم رشد» کاری از حسن لفافیان جای آن را گرفت و از شنبه هفته گذشته روانه آنتن شد. «حکم رشد» به دلیل اختلاف مهدی آذرپندار مدیر گروه سابق فیلم و سریال شبکه سه با سعید نعمتالله کارگردان اولیه آن، بر سر کیفیت این مجموعه با حاشیههایی مواجه شد و در نهایت گروه سازنده آن تغییر کرد.
ردپای کارگردان اول در قصه
تیرماه 1400 و در اوایل تصویربرداری «حکم رشد»، سعید نعمتالله با انتشار ویدئویی توضیح داد که دخالتهای مهدی آذرپندار در اموری که به زعم او صلاحیتاش را نداشته، باعث شده او از کارگردانی این مجموعه نوشته خودش کنارهگیری کند. آذرپندار نیز در پاسخ به نعمتالله با مهر گفتوگو کرد. ضمن اشاره به ایرادات کارگردانی نعمتالله توضیح داد که او اشکالات را نپذیرفته و سرانجام از کارگردانی آن انصراف داده. به این ترتیب حسن لفافیان کارگردانی «حکم رشد» را بر عهده گرفت. هرچند که سعید نعمتالله از «حکم رشد» جدا شد و نام او به عنوان فیلمنامهنویس در تیتراژ نیامده، اما ردپای این نویسنده در سریال مشهود است. قصه «حکم رشد» درباره سرهنگی است که میخواهد ریاست کلانتری منطقهای را بپذیرد که برادر شیریاش در آنجا زندگی میکند، اما اعضای خانواده معتقدند که این اتفاق «ذبیح» و «غلام» را که آدم لات و دردسرسازی است، روبهروی یکدیگر قرار میدهد. موضوعات مشترک آثار نعمتالله مانند خانواده، برادری و حفظ حرمتها در خانواده در «حکم رشد» نیز وجود دارد. بعضی دیالوگهای آهنگین و کنایهآمیز شخصیتها یا تکرار چندباره کلمه خاصی در دیالوگ برای تاکید روی یک موضوع نیز مخاطب را به یاد دیالوگنویسی نعمتالله میاندازد.
لاتهای غیرقابل باور
موازی با ماجرای خانوادگی قصه، درگیری و تعامل لاتها و دارودسته آنها با یکدیگر به تصویر کشیده میشود، اما فضاسازی غیرقابل باور سریال باعث میشود مخاطب چندان درگیر این بخش از قصه نشود. حرکات و رفتار لاتهایی که در «حکم رشد» میبینیم، برخلاف آثاری چون «شنای پروانه» و «مغزهای کوچک زنگزده»، امروزی و باورپذیر نیست. همچنین موسیقی سریال، یاد فیلمفارسیها را در ذهن تماشاگر تداعی میکند. بازی بازیگران «حکم رشد» نیز امتیازی برای آن محسوب نمیشود. مجتبی فلاحی به عنوان بازیگر نقش اصلی سریال، بازی قابل قبولی در نقش پلیس ندارد و خشم و احساسات کاراکترش را به صورت تصنعی نمایش میدهد. پیام احمدینیا و حمید ابراهیمی هم بازی چشمگیری ندارند. از میان بازیگران زن سریال مهلقا باقری عملکرد راضیکنندهای دارد، اما آزیتا ترکاشوند موفق نشده از پس ایفای نقش خود به عنوان زنی معتاد و لات بربیاید. نمیدانیم کار نعمتالله با گروه دیگری از بازیگران چگونه بوده، اما نتیجه کار لفافیان در 5 قسمت نخست رضایتبخش نیست.
259259
کد خبر 1630930