552 مورد جدید به شمار مبتلایان کرونا در استان مرکزی اضافه شد
ارک - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: 552 ابتلای جدید به ویروس کرونا بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در 48 ساعت گذشته در استان مرکزی شناسایی و فوت 24 نفر از شهروندان نیز ثبت شده است.
دکتر «محمد جمالیان» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از تعداد 552 مورد جدید در استان، 72 نفر از بیماران در بیمارستانهای استان بستری شدند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت میکنند.
وی اظهار داشت: 480 مورد از بیماران جدید شناسایی شده نیز به صورت سرپایی هستندکه تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: 22 هزار و 13 نفر تاکنون از اسفندماه سال گذشته در استان مرکزی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
دکتر جمالیان افزود: 817 نفر تاکنون در استان مرکزی براثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند.
استان مرکزی پس از قم دومین کانونی بود که اسفند ماه پارسال بیمار کرونایی در آن به ثبت رسید.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*