8 روستای هرمزگان متحمل بیشترین خسارت زلزله شدند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن قوسیان مقدم روز سه شنبه درخصوص آخرین وضعیت مناطق زلزله زده استان هرمزگان گفت: پس از ارزیابی میدانی 61 روستا و ارزیابی تلفنی 76 روستا از طریق خانه های هلال و دهیاران، مشخص شد که بیشترین تخریب در هشت روستای گیشان غربی، آب شیرین، ذرتو بالا و پایین، رودشور، گوهره، چلو و چاه کل صورت گرفته است. وی افزود: در بخش فین، روستای سرزه و روستای رضوان...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن قوسیان مقدم روز سه شنبه درخصوص آخرین وضعیت مناطق زلزله زده استان هرمزگان گفت: پس از ارزیابی میدانی 61 روستا و ارزیابی تلفنی 76 روستا از طریق خانه های هلال و دهیاران، مشخص شد که بیشترین تخریب در هشت روستای گیشان غربی، آب شیرین، ذرتو بالا و پایین، رودشور، گوهره، چلو و چاه کل صورت گرفته است.
وی افزود: در بخش فین، روستای سرزه و روستای رضوان بیشتر شاهد ترک خوردگی در منازل هستیم و آسیب ها از سایر مناطق کم تر بوده است اما با این وجود در تمامی مناطق متاثر از زمین لرزه تمامی اقلام زیستی، امدادی و بهداشتی توزیع شده است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: آماده سازی ورزشگاه خلیج فارس در شهر بندرعباس با برپایی 300 دستگاه چادر یکی دیگر از اقداماتی بود که در همان لحظات اولیه پس از وقوع زمین لرزه صورت گرفت. آن دسته از شهروندانی که قصد داشتند در نزدیکی منازل خود و در محل های ایمن ساکن شوند، نیز مورد حمایت قرار گرفتند و اقلام مختلف نیز در میان آن ها توزیع شد.
قوسیان مقدم تصریح کرد: تا ظهر امروز (سه شنبه) 2847 دستگاه چادر نیز در میان زلزله زدگان توزیع شده و حمایت ها و کمک ها تا پایان برطرف شدن آلام شهروندان هرمزگانی ادامه خواهد داشت و از تمامی ظرفیت ها در این راستا استفاده خواهد شد.
به گزارش ایرنا، زمین لرزه ای به بزرگای 6.4 ریشتر ساعت 15 و 37 دقیقه و 4 ثانیه روز یکشنبه 23 آبان ماه بخش های استان هرمزگان را به لرزه در آورد و تا کنون یک فوتی و 99 مصدوم برجای گذاشته است.
در پی وقوع این زمین لرزه، رییس جمهوری ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان تاکید کرد که همه دستگاههای امدادی و وزارتخانههای مسئول در اسرع وقت به کمک مردم مناطق زلزلهزده بشتابند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی همچنین از همه دستگاههای مسئول استان هرمزگان و همچنین در صورت نیاز استانهای همجوار و نیز وزارتخانههای مسئول خواست در اسرع وقت و با اولویت امدادرسانی، رسیدگی به وضعیت منطقه را پیگیری کنند.
رییس جمهوری همچنین از معاون اول خود خواست در سریعترین زمان ممکن با حضور در محل وقوع زلزله از نزدیک مسائل و مشکلات ناشی از آن را بررسی کند تا مردم احساس آرامش و امنیت داشته باشند و اطمینان پیدا کنند که امدادرسانی به موقع و به خوبی انجام میشود.
در پی دستور رییس جمهوری، محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری و جمعی دیگر از مسولان از جمله بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز (یکشنبه) برای بررسی وضعیت مناطق زلزله زده و نیز تامین نیاز زلزله زدگان به استان هرمزگان رفتند.