چهارشنبه 5 آذر 1404

9 واحد صنفی متخلف در آستارا پلمب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
9 واحد صنفی متخلف در آستارا پلمب شد

آستارا - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا از پلمب 9 واحد قلیانسرا، چایخانه و کبابی به دلیل بی‌توجهی به اخطار کتبی ممنوعیت فعالیت جهت پیشگیری از بیماری کرونا خبر داد.

نظام عباسی روز سه شنبه گفت: واحدهای صنفی متخلف، امروز با همکاری ماموران بهداشت محیط تا اطلاع بعدی پلمب شد و در صورت فعالیت مجدد، به دادگاه معرفی خواهند شد.

وی افزود: طبق تصمیم ستاد مقابله با کرونا فعالیت واحدهای صنفی بجز تامین کننده ارزاق عمومی تا 15 فروردین ممنوع است و شهروندان فعالیت غذاخوری ها، رستوران ها و قلیانسرا را به شماره 190 گزارش کنند.

ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است و از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود که نشانه‌های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.

این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر 30 استان و منطقه چین، به بیش از 190 کشور از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.

شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت و پنج هزار واحد صنفی در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*