آتیلا پسیانی
آتیلا پسیانی
تلویزیون امروز فیلمهایی مانند «جیببرها به بهشت نمیروند»، «دور دنیا در هشتاد روز» و «روزگاری ایران» را روانه آنتن شبکههای سیما میکند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن روزگاری ایران، زیباتر از زندگی، بین خودمون بمونه، جیب برها به بهشت نمیروند، برادران باد، دنیای خیالی موموکو، شیر، پلیس فروشگاه، خانهای کنار ابرها، دور دنیا در هشتاد روز، دروغهای خطرناک، به من میگن ترینیتی، هدف، سرخ پوست، خانه، توربو، قدمگاه، پنج دوست و دره دایناسورها، زرافه، کلاس دهم، سه نخاله خوش شانس،...
تلویزیون برای جشن نیمه شعبان و تعطیلات آخر هفته 50 فیلم سینمایی و تلویزیونی آماده پخش کرده است.
تلویزیون امروز به مناسبت میلاد با سعادت امام زمان (عج) فیلمهایی مانند زیر درخت هلو و قدمگاه را روانه آنتن شبکههای سیما میکند.
شبکههای تلویزیونی برای سه روز آخر هفته، در کنار چند اثر جدید، فیلمهایی از سینمای ایران و جهان در جدول پخش قرار داده است.
فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی عطشانی در شبکه نمایش خانگی منتشر شد.
جای خلاقیت و نوآوری در تلویزیون، سینما و آثار نمایشی خالی است؛ با مروری بر زندگی حرفهای رضا ژیان میتوان یادِ خلاقیت و ایدهپردازی ذاتی یک هنرمند افتاد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بهروز افخمی روز پنجشنبه، درباره آخرین وضعیت اکران فیلم سینمایی «فرزند صبح» اظهار داشت: این فیلم آماده نمایش است و ماه گذشته پروانه نمایش را گرفت. باید بررسی کنیم که اکران این فیلم را از ایران یا خارج از کشور آغاز کنیم. ممکن است اکران فیلم «فرزند صبح» را از لبنان آغاز کنیم. وی خاطرنشان کرد: فکر میکنم 15 خرداد (قیام مردم در شهرهای تهران، قم و ورامین...
ایسنا نوشت: حالا دیگر جشنواره تئاتر فجر برای بزرگان تئاتر به رویدادی قابل قبول و برای جوانها به اتفاقی مقبول و محبوب تبدیل شده بود. حالا هم این جوانان بودند که برای حضور در این جشنواره سر و دست میشکستند و هم تماشاگرانی که مشتاق دیدار هنر هنرمندان سرزمین خود بودند و این چنین بود که گفتگوی میان هنرمند و تماشاگر برقرار میشد.
ایسنا نوشت: حالا دیگر هوای تازهای در تئاتر دمیده بود. اما این هوای تازه فقط شامل حال داخل کشور نمیشد. حالا دیگر بحث گفتگو با دیگر ملل و تمدنها هم در میان بود. پس طبیعی بود که جشنواره تئاتر فجر هم در راستای همین تغییرات، حال و هوای دیگری پیدا کند و البته بعد از 16 دوره، از یک جشنواره سراسری به جشنوارهای بینالمللی تبدیل شود تا کشورهای دیگر متوجه بشوند که مردم ایران چه فرهنگ و هنری...
ایسنا نوشت: تالار وحدت در چهل سال گذشته شاهد حضور چهرههایی همچون پارسا پیروزفر، نوید محمدزاده، صابر ابر، امیر جدیدی، الهام کردا، ستاره اسکندری و... بوده که به عنوان بازیگران برگزیده جشنواره تئاتر فجر روی صحنه این تالار رفتهاند و جوایز خود را به خانه بردهاند.
ایسنا نوشت: دهمین جشنواره تئاتر فجر هرچند عنوان بینالمللی بر خود نداشت اما اولین دوره این جشنواره است که میزبان گروههای خارجی بوده و برای اولین بار بخشی برای اجرای نمایشهای بینالملل در نظر گرفته شد.
ایسنا نوشت: در هفتمین جشنواره تئاتر فجر چند نام آشنا به چشم میخورد که می توان از مرتضی ممیز، آتیلا پسیانی، فرهاد مهندسپور، سیامک صفری، داود فتحعلیبیگی، جواد انصافی و امیر دژاکام نام برد.
چهار سال از درگذشت حسین محباهری زمان میگذرد. مردم هنوز او را با نام آن معلم تلویزیون میشناسند؛ به همینخاطر در رادیو هم بهعنوان معلم آن برنامه "مبصر کلاس" او را صدا میزدند.