آخرین وضعیت جسمانی بازیگر «سن پطرزبورگ»/ جدول فروش سینمای ایران منتشر شد
دومین روز از مرداد ماه 99 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به آخرین وضعیت جسمانی «کیانوش گرامی» پس از ابتلا به کرونا اشاره کرد.
خبرگزاری میزان - جدول فروش هفتگی سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی «شنای پروانه» به کارگردانی محمد کارت و تهیه کنندگی «رسول صدرعاملی» با فروش معادل 23,427,588,644 ریال منتشر شد.
سینماهای سراسر کشور از اسفند ماه گذشته با تعطیلی سالنهای خود به دلیل شیوع بیماری کرونا وضع ناگواری را تجربه کردند، اما حال بعد از گذشت این زمان هشت فیلم آغازگر راه سینما در سال 99 و همزمان با بازگشایی سالنهای تماشای فیلم هستند.
همچنین فیلمهای «خوب بد جلف: ارتش سری» ساخته پیمان قاسمخانی، «جهان با من برقص» به کارگردانی «سروش صحت»، «عطر داغ» ساخته علی ابراهیمی و «یادم تو را فراموش» به کارگردانی علی عطشانی در رتبه های دوم تا پنجم جدول فروش هفتگی سینمای ایران قرار گرفتند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
شنای پروانه
فروش کلی: 23,427,588,644 ریال
نویسنده و کارگردان: محمد کارت
بازیگران: جواد عزتی، طناز طباطبایی، امیر آقایی، پانتهآ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینینیا، ایمان صفا، مهلقا باقری، نادر شهسواری
خلاصه داستان: فیلمی از زنی به نام پروانه (طناز طباطبایی) در حین شنا در استخر در فضای مجازی منتشر میشود. حالا هاشم شوهر پروانه (امیر آقایی) و برادرش حجت (جواد عزتی) به دنبال انتقام گرفتن از کسی که این فیلم را منتشر کرده هستند.
جایگزین نمایشگاه کتاب تهران باید سریعا انتخاب شود
جواد کلاته عربی در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون رویکرد مناسب و جایگزین برای نمایشگاه کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران به خاطر موج دوم بیماری کرونا تعطیل شد و این بهترین رویکرد برای حفظ سلامتی مردم محسوب میشود، اما باید در نظر داشت که این تصمیم نیازمند برنامه ریزی در حوزه فرهنگ برای جایگزین کردن گزینههای دیگر است.
وی ضرورت توجه مسئولان به برنامه ریزی و ارائه یک جایگزین مناسب نمایشگاه کتاب را مورد بررسی قرار دادو تاکید کرد: برگزار نشدن نمایشگاه کتاب تهران وظیفه سنگینی را بر عهده نهادهای فرهنگی بر جای میگذارد چرا که در قرنطینه شرایط برای مطالعه بیش از گذشته فراهم خواهد شد و این امر باید به برنامه ریزی مسئولان فرهنگی همراه باشد تا بتوان علاوه بر بالا بردن سرانه مطالعه شرایط را برای دسترسی آسان مخاطبان به کتاب فراهم کرد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
کلاته عربی در همین راستا ادامه داد: اینکه ما فکر کنیم در شرایط موجود بهداشت و سلامت جامعه اجازه بر پایی نمایشگاه را به ما نمیدهند نمیتواند رویکرد مناسبی در این شرایط باشد، ما باید از همه امکانات و زمانهای فراغتی که برای تک تک افراد ایجاد شده استفاده کنیم و با تشویق جامعه و فرهنگ سازی در زمینه کتابخوانی، مردم را به سوی مطالعه و کتاب خوانی سوق دهیم بدین ترتیب اجازه نمیدهیم که اوقات فراغت ایجاد شده برای مردم جامعه به بیهودگی بگذرد.
نویسنده کتاب «ماجرای عجیب یک جشن تولد» اهمیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران را ابراز و بیان کرد: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فرصتی مغتنم برای کتاب دوستان و همه اقشار جامعه است، زیرا از سراسر کشور به نمایشگاه کتاب میآمدند و کتاب مورد نیاز یکسال خود را خریداری میکردند، این ده روز علاوه بر معرفی کتابها زمان خوبی برای ارتباط نویسندگان و مخاطبان بود ناشران نیز در این میان به عرضه کتاب پرداخته و حوزه فرهنگ با تحولی ارزشمند بعد از یک سال کرختی روبه رو میشد.
کمدی «ناصرالدین شاه اصل» به تماشاخانه سپند میرود
خبرگزاری میزان - تئاتر و عرصه هنرهای نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالنهای نمایش بودند اما تماشاخانههای تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.
در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجراهای مطرح و برخی دیگر از اجراهایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتیها بهره میبردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند.
دلیل حضور برخی جوانان در عرصه تئاتر بیشتر این بود که شاید آنها در زمان عادی و طبیعی این هنر هیچگاه امکان دسترسی به برخی سالنهای تئاتر را نداشتند اما با شیوع بیماری کرونا و خالی ماندن بسیاری از تماشاخانهها می توانستند در سالنهایی که برایشان آرزو شده بود اجرا داشته باشند.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به معرفی برخی از آثار روی صحنه تئاتر پرداخته است، آثاری که این شبها هر چند به سختی و با مخاطب کم اما روی صحنه می روند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
مجلس شادی اور زنان اندرونی به مناسبت چهل و هشتمین سالگرد تاجگذاری ناصرالدین شاه قاجار اصل
نویسنده: مهدی ملکی کارگردان: نیما قربان زاده
تهیه کننده: انوشه زاهدی جم
بازیگران: مهدی ملکی، سمیه رضایی راد، سحر رستمیان، ستیا فهیمی، فاطمه جلال، فهیمه علی آبادی، علیرضا (نیما) قربان زاده، سمیرا بادامی، کاترین کشکر، مهسا زالی، علی کیانی
طراح گریم: رها حاجی زینل طراح گرافیک: علی صفری
خلاصه: زنان اندرونی ناصرالدین شاه تصمیم گرفته اند که به مناسبت چهل و هشتمین سالگرد تاجگذاری او برایش نمایشی را اجرا کنند.
زمان: چهارم مرداد ماه ساعت نوزده
مکان: تماشاخانه سپند
«گریس» فیلم جدید کارگردان شاهکار «شیشه»
خبرگزاری میزان - «ام نایت شیامالان» کارگردان مطرح سینمای هالیوود که سه گانه «شیشه»، «نشکن» و «اسپیلیت» را در کارنامه دارد به زودی فیلم جدید خود را جلوی دوربین خواهد برد. براساس آخرین اخبار «گایل گارسیا برنال» بازیگر مطرح سینمای اسپانیان در فیلم جدید «شیامالان» به ایفای نقش پرداخته است، این فیلم پاییز امسال جلوی دوربین خواهد رفت. الایزا اسکانلن، توماسین مکنزی، آرون پیر، ویکی کریپس از جمله سایر بازیگرانی هستند که در فیلم سینمایی «گریس» به ایفای نقش پرداخته اند. هنوز زمان دقیقی از شروع فیلمبرداری این فیلم اعلام نشده، اما براساس اعلام کمپانی یونیورسال این فیلم 23 ژوئیه سال آینده میلادی اکران خواهد شد.- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید
سمانه خطیب زاده در گفتوگو با خبرگزاری میزان پیرامون عدم افزایش سرانه مطالعه در زمان قرنطینه بیماری کرونا گفت: عمده آسیبی که امروزه میتوان به آنها اشاره کرد و آن را مانعی بزرگ بر سر راه گسترش سرانه مطالعه دانست وجود فضای مجازی است، رنگ لعاب فناوری به قدری است که تمام خانوادهها و خصوصا نوجوانان و کودکان را با خود همراه کرده است. وی در همین راستا تاکید کرد: اگر امروز سرانه مطالعه بسیار پایین است و حتی در دوران قرنطینه نیز شاهد عدم تغییر آمارها در سرانه مطالعه هستیم باید توجه کرد که چالشی بزرگ پیش روی حوزه فرهنگ وجود دارد، چالشی به نام فضای مجازی، آمارها نشان میدهد استفاده از فضای مجازی در دوران قرنطینه به صورت سرسام آوری افزایش پیدا کرده، به طوری که خانوادهها برای جدا کردن نوجوانان از این فضا با مشکلات زیادی روبرو بوده اند، البته پیگیری درسها از طریق فضای مجازی عاملی بر حضور مداوم و مستتر کودکان و نوجوانان در این فضا بوده است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
خطیب زاده فضای مجازی را عاملی جذب کننده برای نسل جوان و حتی بزرگسالان دانست و تاکید کرد: فضای مجازی ایجاد شده حاصل تکنولوژی روز دنیا بوده و گسترش روز افزون فضای مجازی به دلیل رنگ و لعاب مولتی مدیاها و برخی برنامههای به ظاهر جذاب افراد را به نوعی اغوا کرده و چنانچه مدیریت بر این حوزه وجود نداشته باشد صدمات جبران ناپذیری را به بار می آورد. به وضوح دیده می شود که افراد زمان بسیاری را با گوشیهای خود سر می کنند این موضوع ضرر و زیانهای بسیاری را به کانون خانواده و ارتباطات بین افراد وارد میکند.