آرزوی من در ایران برآورده شد / ایران جذابتر از اروپا برای مهاجرین افغانی
فرشته حسینی گفت: امتیازات و محبت هایی که در ایران به ما می شود را نادیده نخواهیم گرفت و به ویژه در سال های اخیر هم سیاست های دولتی و هم نگاه مردم به مهاجران افغانستانی بهتر شده است ودر عین ناباروری توانستم در این کشور کسب و کار راه اندازی کنم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ ایران و افغانستان قرابت فرهنگی و تاریخی دیرینه ای با یکدیگر دارند و هردو میراث دار تمدنی کهن هستند و این عاملی است که سبب پذیرش و صمیمیت میان دو ملت شده است. و دیواری که امروز میان ایران و افغانستان کشیده شده ناشی از بی درایتی پادشاهان گذشته و طمع ورزی آنها است که قطعا نمی تواند گسستی میان قلب های آنها باشد وتوطئه معاندین ومنافقین در برخی رسانه ها تنها به جهت برهم زدن ایناتحاد است که البته ناکام مانده است.
اگر چه مهاجران افغان در ایران شناسنامه ندارند یا حتی نمی توانند به صورت قانونی برای گرفتن یک سیم کارت اقدام کنند، اما قطعا اگر پای صحبت آنها بنشینی خواهی دید که انچه که در واقعیت و بطن جامعه در حال رخ دادن است حکایت از آن دارد که آنچه که از اتحاد دو ملت گفته می شود در عمل هم مشهود است.
فرشته حسینی هنرمند خوشنویس و دانش آموخته رشته مهندسی برق دانشگاه پیام نور تهران که زاده ایران است در گفتگو با خبرنگار مرآت از تجربیات جذاب و متفاوت زندگی خود در بین ایرانیان برایمان گفت.
وی علت مهاجرت خانواده خود را به ایران، ناامنی ها و جنگ های افغانستان دانست و گفت: مردم افغانستان همیشه قربانی جنگ و خونریزی در کشورشان بوده اند و خانواده من هم از این قاعده مستثنی نبوده و به خاطر ناامنی های افغانستان در دهه 60 به ایران مهاجرت کردند.
در ایران حس غربت ندارم
این هنرمند افغان در رابطه با مسیر زندگی و شکوفایی خود در بین ایرانیان اظهار کرد: در مسیر زندگی من اساتید و بزرگانی قرار گرفتند که من هرگز زحمات و محبت های آنها را فراموش نمی کنم وقدر دان آنها هستم.
این هنرمند افغان نیز در رابطه با رسیدن به مسیر خطاطی خود عنوان کرد: از دوران راهنمایی به کار خطاطی علاقه مند شدم و اساتید خوبی در این حوزه در مسیر من قرار گرفتند و هم اکنون در کتابخانه ایوانکی مشغول به تدریس خطاطی هستم.
به گفته حسنی رسانه های غربی همواره تصویر منفی و رقت باری از افغانستانی ها ارائه می دهند و هیچ گاه به قشر موفق، مرفه و نخبه ی افغانستان نمی پردازند و در نتیجه در ذهن مردم دنیا از افغانستانی ها فقط تصویر آدم های بدبخت و بیچاره نقش بسته است.
آرزوی من در ایران برآورده شد
این هنرمند افغان در ادامه عنوان کرد: از سال 91 در یک شرکت حسابداری مشغول به فعالیت بودم و همیشه آرزو داشتم یک شرکت در ایران تاسیس کنم و در حال حاضر در عین ناباوری و برخلاف تصور عده ای که گمان می کنند مهاجرین افغان امکان دستیابی به شغل و یا راه اندازری کسب وکار را ندارند، یک شرکت طراحی وب سایت در ایوانکی راه اندازی کرده و بنده مدیر عامل آن هستم.
وی با اشاره به جوسازی های اخیر رسانه ای بین ایران و افغانستان اظهار کرد: متاسفانه عده ای با قصد و برنامه ریزی و به جهت تشویش اذهان عمومی مطالبی را منتشر می کنند که متاسفانه هیچ سندیتی ندارد و من وابسته به هیچ نهادی نیستم تا مجبور به تعریف شوم ولی خوشبختانه تاکنون رفتار ناراحت کننده ای از ایرانی ها ندیدم و دوستان من بیشتر از ایرانی ها هستم.
ایران جذاب تر از اروپا برای مهاجرین افغان
حسنی هنرمند خوشنویس و فعال افغانی ابراز کرد: دلایل زیادی برای ماندن در ایران وجود دارد و برادر من که هم اکنون ساکن سوئد است مشکلاتی زیادی دارد و خواهان بازگشت به ایران است به دلیل اینکه متاسفانه پذیرش مهاجران افغان برای مردم اروپا بسیار سخت است و هیچ ارزشی برای افغان ها قائل نستند و از سوی دیگر امکان ارتباط گیری با یکدیگر برای آنها بسیار دشوار است.
وی به بخشی از مشکلات افغان ها در کشورهای اروپایی اشاره کرد و افزود: یکی از دوستانم در کشور سوئد طراحی سایت برای یک شرکت سوئدی انجام داده بود که زمان پرداخت صورت حساب زمانیکه متوجه می شوند افغان است از پرداخت انصراف می دهند و هیچ نهاد قانونی برای پیگری مطالبات آنها وجود ندارد.
وی در نهایت با ابراز خرسندی از زندگی در ایران بیان کرد: ما امتیازات و محبت هایی که در ایران به ما می شود را نادیده نخواهیم گرفت و به ویژه در سال های اخیر هم سیاست های دولتی و هم نگاه مردم به مهاجران افغانستانی بهتر شده است که از جمله نمود این رویکرد را در پذیرش دانشجویان افغانستانی در دانشگاه های ایران می توان مشاهده کرد.
انتهای پیام /