جمعه 28 دی 1403

آزمایش خون بیماری‌های مقاربتی

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
آزمایش خون بیماری‌های مقاربتی

بسته به رفتار و تمایلات جنسی، ممکن است هر چند وقت یکبار نیاز باشد آزمایش خون بدهید. بیماری‌های آمیزشی یا به اختصار (STD) به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که از طریق آمیزش انتقال می‌یابند. در این مقاله تعدادی از دستورالعمل‌های اصلی مرتبط به آزمایش‌های بیماری‌های آمیزشی و همچنین گروه‌های در معرض خطر ابتلا به این بیماری‌ها را به طور اختصار بیان کرده ایم.

فرارو - بسته به رفتار جنسی، ممکن است هر چند وقت یکبار نیاز باشد آزمایش خون بدهید. بیماری‌های آمیزشی یا به اختصار (STD) به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که از طریق آمیزش انتقال می‌یابند. در این مقاله تعدادی از دستورالعمل‌های اصلی مرتبط به آزمایش‌های بیماری‌های آمیزشی و همچنین گروه‌های در معرض خطر ابتلا به این بیماری‌ها را به طور اختصار بیان کرده ایم.

به گزارش فرارو، پزشکان نظریه‌های متفاوتی در رابطه با اینکه چه افرادی باید، آزمایش‌های تشخیصی ابتلا به بیماری‌های آمیزشی (STD) را انجام دهند دارند. کارشناسان می‌گویند، بهترین استراتژی برای افرادی که در معرض خطر هستند، آموزش به آن‌ها و پس از آن، آزمایش بر اساس تاریخچه فعالیت جنسی و سطح نگرانی آنان است.

مراکز فدرال برای کنترل و پیشگیری بیماری (CDC)، آزمایش HIV را برای تمامی بزرگسالانی که از نظر فعالیت‌های جنسی فعال هستند و همچنین زنان باردار، پیشنهاد می‌کند. آزمایش ادرار هم اکنون برای کلامیدیا و سوزاک، که با انجام آزمایشی راحت‌تر از قبل در دسترس است و انجام می‌پذیرد. البته بعضی از پزشکان در صورتی که شما در یکی از چند گروهی که مستعد ابتلا به برخی از امراض پر خطر هستند قرار بگیرید، برای شما انجام آزمون‌های غربالگری را به طور منظم برای هر دو عفونت پیشنهاد می‌کنند، البته لازم به ذکر است که هر فردی می‌تواند هر یک از این آزمایش‌ها را به صورت انحصاری انجام دهد.

در صورتی که کمتر از 24 سال سن دارید

با توجه به گزارش‌های مراقبت CDC در سال 2006، افراد جوان بین سنین 15 تا 24 سال، از نظر جنسی نماینده تنها 25% از جمعیت فعال هستند، اما آن‌ها متاسفانه حدود 50% از موارد STD اخیر در سال را تشکیل می‌دهند. Hunter Handsfield پزشک متخصص و استاد بالینی پزشکی در دانشگاه واشنگتن و کارشناس شناخته شده STD در سطح ملی که به توسعه دستور العمل HIV در دستورالعمل آزمایش CDC، کمک کرده است، در باره این مسئله گفت: "جوانان باید سالانه یکبار در مورد بیماری و عفونت‌های HIV، سیفلیس، کلامیدیا، سوزاک و... آزمایش دهند. "

با این حال، او می‌افزاید که بسته به رفتار جنسی فرد، آزمایش می‌تواند به صورت مکرر هر چند ماه یک بار و یا در موارد نادر در مورد رابطه تک همسری، هر دو سال یکبار این آزمایش‌ها تکرار شوند.

دکتر Handsfield در ادامه بیان می‌کند: کلامیدیا یک آزمایشی است که از اهمیت ویژه‌ای برای زنان جوان بر خوردار است (و احتمالا از شما بخواهند که آنرا انجام دهید)، زیرا این بیماری بسیار رایج و مخرب است. "این بیماری تنها یک بیماری آمیزشی است و به احتمال قوی در صورت ابتلای فردی به این بیماری، نشانه‌های آن به سادگی نمایان نمی‌شود و همین امر می‌تواند باعث آسیب بسیار به شخص مبتلا شده شود.

اکثر پزشکان در مورد مردان که تمایل به بر قراری روابط دارند متفق القول بیان می‌کنند: آقایان معمولا برای بیماری‌های آمیزشی به جز HIV آزمایش‌های دیگر را انجام نمی‌دهند مگر اینکه این افراد، علائم این بیماری‌ها را داشته باشند که تا حدودی درست است، به همین دلیل در اکثر مواقع زنان در معرض مشکلات شدید سلامت ناشی از بیماری‌های HPV و کلامیدیا قرار دارند.

اما کلامیدیا می‌تواند بر روی باروری مردان تاثیر منفی بگذارد و، چون در حال حاضر آزمایش ادرار بدون درد برای هر دو بیماری کلامیدیا و سوزاک وجود دارد، ممکن است در هنگام مراجعه به پزشک بخواهید که این آزمایش‌ها را انجام دهید. بسته به میزان فعالیت جنسی فرد، میزان عفونت در جامعه، و سطح نگرانی افراد ممکن است نیاز باشد که آزمایش مرتبط به بیماری سیفلیس نیز انجام شود.

بیماری آمیزشی و غربالگری

علاوه بر انجام آزمایش HIV، تمامی زنان باید به طور سالانه تست پاپ اسمیر را انجام دهند تا مطمئن شوند که هیچ اختلالی در سلول‌های گردن رحم (به صورت ضایعه‌ای پیش سرطانی است) که احتمالا توسط ویروس HPV، ایجاد می‌شود، وجود ندارد.

دکتر Handsfield در این باره می‌گوید: زنان زیر 26 سال بهتر است و باید در زمینه دریافت واکسن HPV اقدام کنند. دکتر Jeanne Marrazzo، پزشک متخصص و متخصص بیماری‌های آمیزشی در دانشگاه واشنگتن دانشکده پزشکی، توصیه می‌کند زنان جوان انجام سالانه آزمایش کلامیدیا و پاپ اسمیر را انجام دهند. او در این باره می‌گوید: «در صورتی که شرکای متعددی دارید، ممکن است بخواهید آزمایش‌های غربالگری بیشتری نسبت به آزمایش‌های روتین انجام دهید».

از آنجا که در حال حاضر، کلامیدیا را می‌توان با یک آزمایش ساده ادرار تشخیص داد، دیگر انجام یک معاینه کامل از لگن نیاز نیست. همچنین در صورتی که نگران این هستید که در معرض ابتلا به بیماری سوزاک باشید، می‌توانید آزمایش سوزاک را در هر زمانی در خواست کنید تا انجام پذیرد.

منبع: health از دست ندهید

5 نشانه فشار بیش از حد بر روی کودکان

کراست پرتقالی؛ دسر شیک و خوشمزه فصل

15 نشانه که در رابطه درستی قرار دارید

8 نوع سبک یادگیری