آغاز نوبتگیری برای سنجش سلامت نوآموزان / سامانه سناد برای ثبتنام جهش تحصیلی فعلا باز نشده
رئیس آموزش و پرورش استثنائی شهر تهران ضمن تشریح جزئیات طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه گفت: براساس نظرسنجیها 7 درصد از دانش آموزان استثنائی تهرانی تلفن همراه هوشمند ندارند.
به گزارش ایسنا، شهناز کریمی در نشست خبری امروز خود درباره سنجش نوآموزان در بدو ورود به مدرسه گفت: سال گذشته 48 پایگاه برای این منظور فعال بود که امسال به 73 پایگاه افزایش یافته است.
وی افزود: پیش بینی میکنیم امسال 95 هزار دانش آموز در شهر تهران برای این منظور مراجعه کنند.
به گفته کریمی نوبت گیری خانوادهها برای شرکت در سنجش شروع شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنائی شهر تهران با اشاره به اینکه هر پایگاه روزانه 20 نفر و از ساعت 8 تا 13 فعال هستند، اظهار کرد: در این پایگاهها برای هر نفر نیم ساعت زمان لازم است چراکه باید لوازم ضدعفونی شوند. امسال تعداد پایگاه را بیشتر کردیم و افراد مشکوک به پایگاه تخصصی میروند و بخشی از آنها با وسایل کمک توانبخشی به مدارس عادی رفته و بقیه هم به مدارس استثنائی میروند.
کریمی با اشاره به اینکه در اوایل اسفند وقتی مدارس تعطیل شد ما هم دچار چالش شدیم، تصریح کرد: دانش آموزان بخش عمومی خودشان را با تلویزیون هماهنگ کردند، اما معلمان ما جهاد کردند به دلیل شرایط خاص دانش آموزان استثنایی و با اینکه مدرسه تعطیل بود آموزش تعطیل نبود.
وی ادامه داد: ما در این بخش با توجه به شرایط خاص دانش آموزان، قبلا هم در فضای مجازی فعال بودیم اما فعالیتمان را مستمرتر و متمرکزتر کردیم تا زمانی که شبکه شاد پایه ریزی شد. به این ترتیب 39 هزار و 721 محتوای آموزشی تولید شد که بیش از 700 هزار دقیقه بود.
رئیس آموزش و پرورش استثنائی شهر تهران با بیان اینکه در این بخش دانش آموزان ناشنوا، طیف اوتیسم، نابینا و... از محتوای تلویزیون نمیتوانستند استفاده کنند، تصریح کرد: به همین دلیل «استودیو اشاره» را تاسیس کردیم تا برای این افراد محتوا مناسب سازی شود.
کریمی با بیان اینکه آموزش پرورش توانبخشی صدای مشاور را همراه اندازی کرد، گفت: این خط به شکل 24 ساعته پاسخگوی به خانواده ها بود و حتی گاهی به دلیل وابستگی عاطفی دانش آموزان به معلمان این زمینه فراهمشد تا آنها به منزل دانش آموزان بروند.
وی در خصوص جهش تحصیلی نیز اظهار کرد: میانگین 1000 متقاضی در شهر تهران وجود دارد که در پایههای اول به سوم، دوم به چهارم، چهارم به ششم هستند. همه این پایهها مستلزم باز شدن سامانه سناد است اما هنوز باز نشده است.
کریمی با بیان اینکه 1600 نفر از اولیای شهر تهران در نظرسنجی ما شرکت کردند که اعلام کردند از چه روشی برای آموزش دانش آموزان استفاده می کنند، ادامه داد: صحبت کردیم تا در تلویزیون یا رابط ناشنوایان قرار دهند یا زیرنویس داشته باشند اما مقدور نشد پس یک استودیو احداث کردیم و با رعایت پروتکلها درسها را ضبط کرده و از وسایل پیشرفته آموزشی و انیمیشن استفاده می کنیم که براساس آخرین آمار 3000 نفر بازدید کرده بودند.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات این دانش آموزان اینترنت و گوشی عنوان شده است، ادامه داد: اغلب مدیران مدارس هزینه اینترنت دانش آموزان را خودشان پرداخت میکردند، بعضی مدارس از طریق خیران گوشی و تبلت خریداری کردند.
کریمی ادامه داد: براساس نظرسنجی صورت گرفته 7 درصد از دانشآموزان در تهران گوشی هوشمند ندارند که پیشنهادات خود را به وزارتخانه ارجاع دادیم تا از طریق خیرین تامین شود.
به گفته رئیس آموزش و پرورش استثنائی شهر تهران هزینه سنجش40 هزار تومان است و خانوادهها می توانند ثبت نام کرده در نوبت مقرر به پایگاهها مراجعه کنند. همچنین 50 پویش در این مدت برگزار شد که 5 هزار دانش آموزان شرکت کردند و 1700 نفر در مسابقات شرکت کردند.
وی افزود: پایگاههای تابستانی هم امسال فعالیت خود را با زیر ساخت شبکه شاد آغاز میکنند.
انتهای پیام