شنبه 22 شهریور 1404

آغاز ورود کمیسیون فرهنگی به موضوع فضای مجازی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
آغاز ورود کمیسیون فرهنگی به موضوع فضای مجازی

سخنگوی کمیسیون فرهنگی در تشریح جلسه امروز صبح کمیسیون متبوع خود با بیان اینکه این جلسه به بحث فضای مجازی اختصاص داشت، گفت: در این جلسه مقرر شد به سرعت نقشه راهی در رابطه با فضای مجازی تدوین کنیم.

مجید نصیرایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون با حضور مسئولان و کارشناسانی از سازمان پدافند غیرعامل، سازمان تبلیغات و مرکز پژوهش‌ها به بحث و بررسی بر سر موضوع فضای مجازی اختصاص داشت که به طور مفصل در مورد فضای مجازی بحث و گفت و گو شد و گزارش مفصلی در مورد ابعاد محتوا و مسائل فنی آن ارائه شد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری از مجلس خواستند که برنامه کوتاه مدت در حوزه فضای مجازی داشته باشد بنابراین به حضرت آقا این قول را می‌دهیم که در حوزه فضای مجازی با سرعت و با کیفیت به جمع بندی برسیم و فعالیت مناسب در خور شان مجلس انقلابی و آنچه که ایشان از ما خواستند را انجام دهیم.

نصیرایی افزود: اعضای کمیسیون نیز نظرات و پیشنهادات خود را در مورد گزارش ارائه کردند و مقرر شد به سرعت نقشه راهی را بر اساس اولویت‌ها در حوزه تقنین و نظارت در رابطه با فضای مجازی تدوین کنیم، در نشست امروز مقرر شد دستگاه‌های مربوطه با همکاری هم نقشه راه و عملیاتی را تعریف و نظرات کارشناسی خود را ارائه کنند.

انتهای پیام