آمادگی کامل امداد و نجات برای امدادرسانی به 5 استان کشور
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید متانی معاون سازمان امداد و نجات درباره «تمهیدات این سازمان برای امدادرسانی به حوادث جوی احتمالی در نقاط مختلف کشور»، اظهار داشت: پیرو هشدار سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات به استانهای ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان بخشنامهای ابلاغ کرد تا همه موارد مربوط به امداد رسانی را رعایت کرده و در آمادگی به سر...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید متانی معاون سازمان امداد و نجات درباره «تمهیدات این سازمان برای امدادرسانی به حوادث جوی احتمالی در نقاط مختلف کشور»، اظهار داشت: پیرو هشدار سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات به استانهای ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان بخشنامهای ابلاغ کرد تا همه موارد مربوط به امداد رسانی را رعایت کرده و در آمادگی به سر ببرند.
وی ادامه داد: براساس هماهنگی با مدیران امداد و نجات، طرح عملیاتی برای استانهای یادشده آماده کردهایم که از جمله موارد درنظر گرفته در این طرح، برآورد آسیبپذیری، اطلاعات جمعیتی، اسکان و نیازهای استانها در خصوص تجهیزات و نیز استانهای پشتیبان است که در این طرح مشخص شده است.
معاون سازمان امداد و نجات با بیان اینکه نمایندگانی از سازمان امداد و نجات در استانهای یادشده استقرار پیدا کردهاند، گفت: هماهنگیهای لازم برای اعزام پنج بالگرد و نیز استقرار بالگرد در استانهای پشتیبانی این استانها انجام شده است؛ ضمن اینکه هماهنگی بسیار خوبی نیز بین جمعیت هلال احمر و سازمانهای دیگر از جمله سازمان مدیریت بحران صورت گرفته و تاکنون نیز مشکل خاصی از این استانها گزارش نشده است.
متانی از تعیین استان همدان به عنوان پشتیبان استان لرستان خبر داد و افزود: نیروهای امدادی با امکانات لازم در شهر پلدختر استان لرستان مستقر شدهاند.
معاون سازمان امداد و نجات از آمادهسازی اردوگاههایی با ظرفیت 4 هزار و 400 نفر همراه با تجهیزات لازم خبر داد و گفت: نیروهای عملیاتی و تیمهای واکنش سریع نیز در این استانها مستقر شدهاند؛ ضمن اینکه به استانهای دیگر نیز اعلام کردهایم تمام نیروهای امدادی و عملیات آنها به صورت آمادهباش در شهرستانها مستقر باشند.
وی با تأکید بر اینکه تمام نیروهای امدادی و عملیاتی در آمادگی کامل هستند، خاطرنشان کرد: کمکهای ما در سه بخش زیستی، غذایی و بهداشتی است. در بخش زیستی، توزیع چادر، موکت، چراغ والور و پتو از جمله اقدامات امدادی است.
متانی با بیان اینکه بستههای غذایی بیست و چهارساعته، 72 ساعته و یکماههای آماده کردهایم، تصریح کرد: اگر شرایط خاص و گستردهای از نظر بروز حوادث در منطقهای باشد، ما بسته غذایی یکماههای شامل برنج، قند و شکر، روغن، کنسرو و حبوبات درنظر گرفتهایم.
معاون سازمان امداد و نجات با اشاره به توصیههایی به مردم، ابراز داشت: مردم در صورت نیاز به امداد و نجات میتوانند با شماره 112 که شماره ملی سازمان امداد و نجات است تماس گرفته؛ ضمن اینکه باید به اخبار منتشر شده در فضای مجازی توجه نکرده و اخبار صحیح را از طریق رسانههای رسمی پیگیری کنند.