سه‌شنبه 29 آبان 1403

آمریکا و اروپا سیاست‌های جنگ طلبانه‌تری در پیش خواهند گرفت

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
آمریکا و اروپا سیاست‌های جنگ طلبانه‌تری در پیش خواهند گرفت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکلای پاتروشف» رئیس شورای امنیت ملی روسیه در مصاحبه با یک هفته نامه روسی گفت: آمریکا هیچ علاقه‌ای به استقلال دولت‌های اروپایی ندارد و به همین خاطر است که به دنبال ایجاد بستر‌های محلی حتی در درون ساختار اتحادیه اروپاست که برای این کشور منفعت داشته باشد. براساس گزارش خبرگزاری تاس، رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت: واشنگتن علاقه‌ای به استقلال دول...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکلای پاتروشف» رئیس شورای امنیت ملی روسیه در مصاحبه با یک هفته نامه روسی گفت: آمریکا هیچ علاقه‌ای به استقلال دولت‌های اروپایی ندارد و به همین خاطر است که به دنبال ایجاد بستر‌های محلی حتی در درون ساختار اتحادیه اروپاست که برای این کشور منفعت داشته باشد.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت: واشنگتن علاقه‌ای به استقلال دول اروپایی ندارد. به همین خاطر است که امروز آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند پلتفرم‌های محلی که برای آن‌ها سودمند است ایجاد کنند، حتی در درون سازمانی مثل اتحادیه اروپا.

وی به طور خاص به «ابتکار سه دریا» اشاره کرد که کشور‌های اروپای شرقی را گرد هم می‌آورد. این ابتکار به عنوان یک بستر همگرایی سازنده معرفی می‌شود، اما در واقع یک اتحادیه جدید ضد روسی است. در اصل این ابتکار طرح قدیمی یک صد ساله «منطقه صفر» در مرز‌های غربی کشور ماست.

نیکلای پاتروشف تاکید کرد که هنور امیدوار است برخی کشور‌های اتحادیه اروپا که تجربه دیپلماتیک طولانی و چند صد ساله دارند یک سیاست مستقل از آمریکا را شروع کنند.

وی افزود: به طور خاص دارم درباره آلمان، فرانسه و ایتالیا صحبت می‌کنم. ما انتظار داریم که این قدرت‌ها به طور تدریجی خودشان را از نفوذ خارجی آزاد کنند و به سیاست خارجی عملگرایانه و مستقل که قبلا داشتند روی بیاورند.

وی با اشاره به گزارش امنیتی روسیه درباره روابط با کشور‌های اروپایی که هفته گذشته منتشر شد گفت: این گزارش نشان می‌دهد که اتحادیه اروپا با دنبال کردن جاه طلبی‌های جهانی در حال مخدوش کردن تصویر جهانی خود است.

پاتروشف در ادامه گفت: حتی قبل از برگزاری انتخابات در روسیه پارلمان اروپا در ادامه سیاست ضد روسی خود گفته بود که ممکن است نتیجه انتخابات را نپذیرد. به هرحال کشور‌های بیشتری در حال درک این مساله هستند که از اتحادیه اروپا به سختی می‌توان انتظار داشته باشد که غیر از سخنرانی‌های حقوق بشری و ترویج ارزش‌های شبه لیبرالی چیزی برای عرضه داشته باشد.

طبق نتایج اعلام شده پس از پردازش 100 درصدی آرای انتخابات دومای روسیه که روز‌های جمعه، شنبه و یک شنبه گذشته برگزار شد، حزب حاکم «روسیه متحد» با کسب اکثریت آرا، بیش از دو سوم کرسی‌ها را از آن خود کرده است.

با اعلام پیشتازی حزب روسیه متحد در انتخابات که از حامیان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور است، «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد انتخابات تحت شرایطی انجام شد که برای روند‌های آزاد و عادلانه مناسب نبود.

وزارت خارجه انگلیس هم این رای را عقب‌نشینی برای آزادی دموکراتیک خواند و «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم گفت که این اتحادیه به گزارش تخلفات جدی در انتخابات روسیه مورد توجه قرار داده است. دولت اوکراین نیز به انتخابات روسیه در کریمه اعتراض دارد.

رئیس شورای امنیت ملی روسیه در ادامه مصاحبه خود پیش بینی کرد که آمریکا و اروپا رفتار‌های تهاجمی‌تری را در سطح جهانی در آینده در پیش خواهند گرفت.

وی اضافه کرد، هر روز دارد سخت‌تر می‌شود که آمریکا و متحدانش خواسته‌های خود را به جهان دیکته کنند. اما این به این معنی نیست که آن‌ها این استراتژی امپریالیستی را کنار خواهند گذاشت.

وی افزود: من معتقدم که برعکس، اقدامات آن‌ها جنگ طلبانه‌تر و غیرقابل پیش بینی‌تر خواهد شد تا مشکلات و بحران‌های داخلی خود را از طریق فرار به جلو به سمت خارج منحرف کنند. این دقیقا کاری است همه امپراتوری‌ها از روم باستان تا بریتانیا در پیش میگرفتند.