آموزشی
آموزشی
تحقیقات و فناوری در بخشنامهای صادر شده در تاریخ 4 تیرماه 1404، نحوه برگزاری امتحانات پایانی و سایر فعالیتهای آموزشی دانشگاهها را اعلام کرد.
مراسم تدفین شهید طهرانچی روز شنبه 7 تیرماه 1404 ساعت 13 در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
مراسم تدفین پیکر شهید طهرانچی، روز شنبه 7 تیرماه در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
در جریان حمله رژیم صهیونیستی به ایران 16 استاد دانشگاه و 11 دانشجو به شهادت رسیدند.
وزیر آموزش و پرورش از شهادت 20 دانش آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیدهاند.
وزیر آموزش و پرورش از شهادت 20 دانش آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیدهاند.
وزیر آموزش و پرورش از شهادت 20 دانش آموز در سراسر کشور در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش بر اولویت تحول آموزشی و عدالت فضای آموزشی در دولت تاکید کرد.
علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در نشست کمیته فوریت ها که در اداره ناحیه دو مشهد برگزار شد، اظهار کرد: من برای ایجاد تحول در آموزش و پرورش آمده ام و با همراهی شما همکاران این کار را انجام خواهیم داد؛ در برنامه درسی و آموزش نیروی انسانی تحول ایجاد خواهیم کرد.
فرصتی دوباره برای معلمان آینده! جاماندگان از ثبتنام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تنها 48 ساعت زمان دارند تا شانس ورود به بزرگترین جذب نیروی انسانی سال را از دست ندهند.
در جریان حمله رژیم صهیونیستی به ایران 15 استاد دانشگاه و 13 دانشجو به شهادت رسیدند.
در پی حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان 20 دانش آموز در سراسر کشور به شهادت رسیدند.
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که در پی حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان 20 دانش آموز در سراسر کشور به شهادت رسیدند.
وزیر آموزش و پرورش از شهادت 20 دانش آموز در سراسر کشور در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان خبر داد.
الهام امین زاده استاد حقوق بین الملل دانشگاه تهران گفت: سازمانهای بین المللی باید به تعهدات خود در قبال جامعه بشری به منظور جلوگیری از گسترش جنگ و مخاصمات مسلحانه پایبند بوده و نقش خود را ایفا کنند.
علاءالدین رفیع زاده معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت که جاماندگان ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا ساعت 24 روز جمعه ششم تیر ماه فرصت ثبت نام دارند.