آموزش چهره به چهره بسیار کارآتر از آموزش غیرحضوری است
سومین سال تحصیلی کرونایی کشور در حالی آغاز میشود که بسیاری از خانواده ها نگران ابتلا شدن کودکان خود به ویروس کرونا هستند ویروسی که هر روز چهره جدیدی از خود نشان میدهد و در این بین کودک و پیر و جوان هم نمی شناسد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، سومین سال تحصیلی کرونایی کشور در حالی آغاز میشود که بسیاری از خانواده ها نگران ابتلا شدن کودکان خود به ویروس کرونا هستند ویروسی که هر روز چهره جدیدی از خود نشان میدهد و در این بین کودک و پیر و جوان هم نمی شناسد.
اما در این بین هم خانوادهها وهم معلمان مدارس به نوعی هنوز سردرگم بازگشایی مدارس هستند چرا که با بازگشایی مدارس از یک طرف تحدید ابتلا به کرونا و از طرف دیگر آسیب های که در این چند سال از لحاظ تحصیلی به دانش آموزان وارد شده وجود دارد.
فرشته طاهری مادر دانش آموز پایه چهارم ابتدایی است که در رابطه با نگرانی خود برای بازگشایی مدارس، میگوید: پیک پنجم سبب شد که بیش از هر زمانی برای مدرسه رفتن دخترم نگران شوم. آمار مبتلایان روز به روز بیشتر میشود و به نظرم بازگشایی مدارس کار اشتباهی است.
وی میگوید: از طرفی دیگر هم تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا در دو سال اخیر مشکلات زیادی را هم برای معلمان و هم برای والدین آنان به وجود آورد چرا که تدریس به صورت آنلاین مشکلات خاصی را برای دانش آموزان به بار آورده است.
لقمان حیدری پدر یک دانشآموز کلاس پنجمی دیگر است که در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: بازگشایی ضروری است چرا که دانش آموزان در طی این دو سال واقعا بی هدف سال تحصیلی را آغاز کرده اند و همین امر باعث خواهد شد که در آینده و از لحاظ بار علمی دچار مشکل شوند.
وی افزود: با غیرحضوری شدن دانشآموزان نه تنها آنان پیشرفت تحصیلی ندارند، بلکه پسرفت نیز داشته و چیزی از محتوای آموزشی را یاد نگرفتند. بازگشایی مدارس به نفع دانشآموزان است به شرطی که بسترهای مناسب بهداشتی در مدارس ایجاد شود.
وی میگویید بسیاری مواقع شاهد بر این امر بوده ام که بسیاری از دانش آموزان در کلاسهای مجازی یا حاضر نمیشوند یا اگر هم در اثر فشار والدین و معلمین و اساتید مجبور به حضور شوند، سیستم را به حالت آنلاین درآورده و خود یا میخوابند یا مشغول کارهای دیگر هستند.
آموزش چهره به چهره بسیار کارآتر از آموزش غیرحضوری است
در ادامه سمیه مالکی کارشناس مسائل پرورشی و تربیتی در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: بدون تردید محیط مدرسه و دانشگاه و برنامههای تدوین شده برای آموزش و پرورش دانشآموزان و دانشجویان، تأثیر بیبدیلی روی رشد شخصیت فردی و اجتماعی آنان دارد و از طرفی جزو مسائل اثبات شده نزد متخصصین آموزش دنیاست که آموزش چهره به چهره بسیار کارآتر از آموزش غیرحضوری است.
وی با اشاره به اینکه در مورد مسائل پرورشی که اثر این ارتباط مستقیم حتی بیشتر از مسائل آموزشی دارد افزود: چون دانشآموزان و دانشجویان با معلمین و اساتید خود بخش قابل توجهی از ساعات روزانه خود را میگذرانند که هم به صورت ناخودآگاه رفتار خوب معلم به آنان منتقل میشود هم آموزش برنامهدار و هدفمند چه در عرصه علم و چه در مسائل پرورشی مانند نقشی که روی یک سنگ حک میشود تا پایان عمر در بستر جان فرزندانمان جای میگیرد.
این کارشناس در ادامه خاطر نشان کرد: واقعیت این است که اگر فرزندان ما به مدرسه یا دانشگاه نروند، با سیستم آموزش مجازی چندان انگیزهای برای آموختن تئوریک مطالب و آن هم از راه دور ندارند.
مالکی عنوان داشت: نتیجه به مدرسه یا دانشگاه نرفتن فرزندان هم این میشود که آنان دچار مشکلات آموزشی، روانی و ضعف اعتماد به نفس میشوند، روند آموزش آنها مختل میشود و در آینده هم خودشان و هم جامعه دچار مشکل خواهد شد.
بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ماه امسال دور از انتظار است
در ادامه رشید قربانی مدیر کل و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ماه امسال دور از انتظار است، اظهار کرد: پیش بینی می شود در صورت فراهم بودن شرایط، آموزش دانش آموزان از آبان ماه به صورت نیمه حضوری و با رعایت فاصله گذاری و پروتکل های بهداشتی و در مدارس کم جمعیت به صورت حضوری برگزار شود.
وی با اشاره به مشکلات ثبت نام دانش آموزان در سامانه سیدا و پادا، افزود: خوشبختانه در ثبت نام دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه اول، کردستان جزو استان های برتر کشور است، اما در ثبت نام متوسطه دوم و مخصوصا پایه دهم نزدیک به میانگین کشوری هستیم و باید تلاش شود در ایام باقی مانده ثبت نام دانش آموزان به اتمام برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان رصد ثبت نام دانش آموزان دوره های تحصیلی را بسیار مهم دانست و بر پیگیری وضعیت دانش آموزان تارک و بازمانده از تحصیل تا حصول نتیجه و بازگرداندن آن ها به چرخه آموزش تاکید کرد.
انتهای پیام /