چهارشنبه 26 شهریور 1404

آهنگساز «محمدرسول‌الله» مجیدی برای «گاندی» موسیقی می‌سازد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آهنگساز «محمدرسول‌الله» مجیدی برای «گاندی» موسیقی می‌سازد

فارس به نقل از ورایتی نوشت: ای آر رحمان آهنگساز برنده اسکار بفتا و گرمی (آهنگساز میلیونر زاغه‌نشین) که موسیقی فیلم «محمد رسول‌الله» مجید مجیدی را ساخته، حالا برای پروژه‌ای با عنوان «گاندی» آهنگسازی می‌کند.

ای آر رحمان آهنگساز برنده اسکار بفتا و گرمی (آهنگساز میلیونر زاغه‌نشین) که موسیقی فیلم «محمد رسول‌الله» مجید مجیدی را ساخته، حالا برای پروژه‌ای با عنوان «گاندی» آهنگسازی می‌کند.

ویجی ستوپاتی (ویکرام)، آدیتی رائو هیداری (هی سینامیکا)، آرویند سوامی (تالایوی) و سیذارت جاداو (تماشا زنده) در فیلم «گفت‌وگوهای گاندی» بازی خواهند کرد.

در حالی که جزئیات داستان در دست نیست، اما فیلم به عنوان یک کمدی سیاه توصیف شده است. تیزر این فیلم در 2 اکتبر 2022، سالگرد تولد مهاتما گاندی منتشر شد.

این فیلم بدون دیالوگ خواهد بود و تنها زبان شنیداری موسیقی از آهنگساز هندی برنده جایزه اسکار، بفتا و گرمی ای آر رحمان (آهنگساز میلیونر زاغه نشین) است. کارگردانی آن بر عهده کیشور پی بلکار («هاجری») خواهد بود.

کیشور پی بلکار کارگردان گفت: فیلم صامت یک حقه سینمایی نیست. نوعی داستان سرایی است. انتقال احساسات بدون دیالوگ است و جالب و چالش برانگیز است.»

5555

کد خبر 1679524