آژانس بینالمللی انرژی اتمی
آژانس بینالمللی انرژی اتمی
وزیر امور خارجه انگلیس مدعی شد که جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هستهای همچنان یکی از اولویتهای سیاست خارجی انگلیس است.
دیپلماسی فرآیندی پیچیده، پرمخاطره و ابهامآمیز خواهد بود. سیاست امنیتی آمریکا در برخورد با ایران همواره مبتنی بر نشانههایی از کنش ابهامآمیز و عدم همکاری عملی برای حل موضوعات و مسائل راهبردی بوده است. اگرچه مقامهای آمریکایی از مفهوم کنش دیپلماتیک بهره میگیرند، اما چنین رویکردی هیچگاه به نتیجه واقعی و موثر برای موازنه منطقهای منجر نشده است.
شبکه بلومبرگ با استناد به گزارشی از مدیرکل آژانس انرژی اتمی مدعی شده است که نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته کاهش 10 درصدی داشته است.
بلومبرگ ادعا کرده نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته پس از حذف دوربینها و تجهیزات نظارتی توسط این کشور کاهش یافته و نگرانیهای بینالمللی را در مورد توانایی انجام بازرسیها برانگیخته است
اگرچه احیای برجام بهطور فزایندهای غیرمحتمل شده است، اما درک چگونگی کارکرد آن - و آنچه از دست رفته است - برای تلاشهای جهانی در راستای منع اشاعه در آینده ضروری است.
برجام زمان گریز هستهای ایران را از چند ماه به یک سال افزایش داد، اما مهمتر از آن، تضمین کرد که در بدترین سناریو، ایران ذیل سطح پایه مدنظر برای اشاعه قرار دارد.
روزنامه والاستریتژورنال نوشته آمریکا میگوید به دنبال راه حل دیپلماتیک برای چالش هستهای با ایران است اما راهکار دیپلماتیکی پیشنهاد نکرده و به همین دلیل، اروپا واشنگتن را برای ارائه پیشنهادهایی در خصوص برنامه هستهای ایران تحت فشار قرار داده است.
بلومبرگ به نقل از گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی مدعی شد که نظارتهای این نهاد در ایران در سال گذشته 10 درصد کاهش داشته است.
پایگاه خبری بلومبرگ مدعی شد که نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته پس از حذف دوربینها و تجهیزات نظارتی توسط ایران کاهش یافته و نگرانیهای بینالمللی را در مورد توانایی انجام بازرسیها برانگیخته است. این پایگاه خبری مدعی شد که دادههای آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشان میدهد تعداد بازرسیها در سال 2022 پس از برچیده شدن تجهیزات نظارتی مشخصشده در توافق با قدرتهای جهانی، 10 درصد...
شبکه بلومبرگ با استناد به گزارشی از مدیرکل آژانس انرژی اتمی مدعی شده است که نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته کاهش 10 درصدی داشته است.
رافائل گروسی در گزارش خود اعلام کرده است که بازرسان آژانس «تحت تاثیر این تصمیم ایران قرار گرفتند.»
آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش سالانه خود با اعلام اینکه نظارت بر فعالیتهای هستهای ایران 10 درصد کاهش یافته است، نسبت به این امر ابراز نگرانی کرد.
دیپلماتهای اروپایی به والاستریتژورنال گفتهاند تا زمانی که واشنگتن ایدهها و ابتکارات جدیدی پیشنهاد ندهد محک زدن نیتها و خط قرمزهای تهران امکانپذیر نیست.
وبگاه شبکه خبری بلومبرگ مدعی شده نظارت بر برنامه هستهای ایران در سال گذشته میلادی با توجه به اقدام ایران در برچیدن دوربینها و ابزارهای پایشی این نهاد بینالمللی افت کرده است.
روزنامه والاستریتژورنال نوشت: در اروپا این نگرانی وجود دارد که کاخ سفید قصد دارد مسائل مربوط به برنامه هستهای ایران را به بعد از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در سال 2024 موکول کند.
همشهری آنلاین به نقل از «آکسپوس» نوشت: ده منبع مطلع به آکسیوس گفتند دولت بایدن از ماه ژانویه میلادی رایزنیهای داخلی درباره توافق موقت را آغاز کرد و سرانجام در ماه فوریه مقامهای اسرائیلی و سه کشور اروپایی را در جریان آن قرار داد. سه مقام صهیونیستی و دیپلماتهای غربی به آکسیوس گفتند: «ایرانیها تا کنون طرح جدید را رد کرده و گفتهاند که چنین طرحهایی قبلاً هم کارساز نبودهاند و آنها...