آیا سوخو 57 و اف35 قادر به رقابت با جنگندههای نسل ششم خواهند بود؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ چین با آزمایش دو جنگنده نسل ششم، چشم محافل دفاعی جهانی را به خود خیره کرده است. معرفی این جنگندهها، تنشها را برای هند که حتی فاقد جنگنده نسل پنجم است، افزایش داده است. گزارشها حاکی از آن است که بلغارستان، آلمان، فرانسه و اسپانیا از هند دعوت کردهاند تا به برنامه Future Combat Air System (FCAS) با هدف توسعه نسل ششم جنگندهها بپیوندد. به طور مشابه،...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ چین با آزمایش دو جنگنده نسل ششم، چشم محافل دفاعی جهانی را به خود خیره کرده است. معرفی این جنگندهها، تنشها را برای هند که حتی فاقد جنگنده نسل پنجم است، افزایش داده است.
گزارشها حاکی از آن است که بلغارستان، آلمان، فرانسه و اسپانیا از هند دعوت کردهاند تا به برنامه Future Combat Air System (FCAS) با هدف توسعه نسل ششم جنگندهها بپیوندد. به طور مشابه، بریتانیا، ژاپن و ایتالیا به دهلی نو پیشنهاد دادند تا در برنامه هوایی رزمی جهانی (GCAP) مشارکت کند. قابل ذکر است، هر دو پروژه بزرگ، در اختیار داشتن فناوری پیشرفته در دفاع هوایی را تضمین میکنند.
هند سرمایهگذاری قابل توجهی در پروژه جنگنده متوسط بومی خود (AMCA) انجام داده است. AMCA به عنوان یک جنگنده رادارگریز نسل پنجم با قابلیتهای موشکهای اویونیک و مافوق صوت پیشرفته طراحی شده است، هدف آن تقویت اتکا به خود هند در فناوری دفاعی است.