ابعاد شخصیتی و خدمات حجتالاسلام شفیعی؛ روحانیای که رهبر انقلاب فقدانش را مایه خسارت دانستند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان روز گذشته دار فانی را وداع گفت؛ وی بیش از 20 سال با طیفهای مختلف دانشجویی و تشکلها ارتباط صمیمی داشت.
به گزارش تسنیم، حجتالاسلام سیدمحسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان بامداد روز گذشته بر اثر ایست قلبی درگذشت.
وی فرزند آیتالله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و از مدرسین حوزه و دانشگاه و از فعالان این عرصه بود. در مدت زمان 11 سال که ریاست بر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان را بر عهده داشت، بهگفتهی اطرافیان و همکارانش توانسته بود ارتباط خوب و موثری با گروههای مختلف دانشجویی برقرار کند.
از جمله سوابق خدمات فرهنگی و اجتماعی وی، کسب علم و تدریس در حوزه علمیه و دانشگاه، حضور فعال در مساجد و منبر و وعظ، ارتباط صمیمانه با طیفهای مختلف دانشجویی حدود 25 سال بود که در کارنامه کاری حجتالاسلام شفیعی قرار دارد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز امروز در پیام تسلیتی که برای وی، با برشمردن ویژگیهای عالم بودن، پرتلاش و خدوم و بصیر بودن، فرمودند: "ایشان نقش ارزشمندی در همه عرصههای علمی و اجتماعی و دانشگاهی خوزستان ایفا میکردند و از امیدهای آینده بودند."
حجتالاسلام علویکیا از همکاران و از معاونین ایشان در سالهای متمادی، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، درباره سوابق و ابعاد شخصیتی حجتالاسلام شفیعی بیان کرد: او در حوزه علمیه در محضر پدرشان و دیگر علمای اهواز و مدتی نیز در قم تلمذ کرده و دارای هوش و ذکاوت بسیار سرشاری بود. او دروس حوزوی را عالمانه طی کرد و خیلی زود بهعنوان یک از اساتید مبرز در حوزه علمیه شناخته شد. با درخشیدن در حوزه و بهعنوان یک شخصیت علمی، در مسجد و منبر هم بسیار وارسته، موفق و فاضل بود.
وی افزود: او سالیان زیادی به درخواست اهالی و نمازگزاران اهوازی، امام جماعت مسجد صاحبالزمان (عج) از مساجد قدیمی و اصیل این شهر بود و به موعظه و ارتباط بسیار صمیمی و عمیق با اقشار مختلف مردم اشتغال داشت. دانشگاهها خیلی زود احساس کردند نیاز دارند از او بهره ببرند و پس از مدتی فعالیت فرهنگی در دانشگاههای خوزستان که از حدود سال 1376 آغاز شد، اولین مسئول نهاد نمایندگی رهبری در علوم پزشکی اهواز شد و سالها در این جایگاه مشغول به خدماترسانی بود.
علویکیا در ادامه گفت: خدمات او محدود به دانشگاه علوم پزشکی نبود و زمانیکه ستاد نهاد نمایندگی در دانشگاهها استانی شد، حجتالاسلام شفیعی به ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای خوزستان انتخاب شد و با مدیران، پرسنل، طیفهای مختلف دانشجویان و تشکلهای متفاوت ارتباط برقرار کرد.
وی درباره نحوه ارتباط حجتالاسلام شفیعی با دانشجویان گفت: ایشان آنچه ما و دیگران در حد شعار میگوییم، سالها به ظهور رسانده بود و به آن عمل میکرد؛ یعنی دفتر او ملجأ و پناهگاه همه دانشجویان با طیفها و افکار مختلف بود. ضمن حفظ اصول و آرمانهای انقلاب، و انصاف و رأفت اسلامی، عمل میکرد. واقعا رفتار پدرانهای که مقام معظم رهبری از یک روحانیِ حاضر در دانشگاه انتظار دارند را در عمل انجام میداد.
علویکیا بیان کرد: از روز گذشته که وی به رحمت خدا رفته، مانند این است که گویا دانشگاهیان پدر از دست دادهاند.
وی درباره ابعاد شخصیتی حجتالاسلام شفیعی نیز خاطر نشان کرد: منفعتطلبی به هیچوجه در وجود او نبود و اینکه نامش مطرح بشود، اصلا در او وجود نداشت و ما بهعنوان همکاران و همراهانش در سالهای متمادی میدیدیم که واقعا ازخودگذشتگی داشت. از دیگر خصوصیات او، خستگیناپذیری در انجام خدمت بود؛ ساعات محدودی را استراحت میکرد و در کار مداومت داشت.
علویکیا تصریح کرد: او با دیگران و حتی با کسانی که برایش مشکل درست کرده بوددن هم با انصاف و رأفت رفتار میکرد. وقتی کسی از او درخواستی داشت، کار او را انجام میداد و این خصوصیات در او با جمع شده بود؛ سید محسن شفیعی محدود به خانوادهاش نبود و همه او را از خود میدانستند. در مراسم تشییع پیکرش همه عزادار بودند و احساس میکردند که عزیزشان را از دست دادند.
وی بیان کرد: او روحانیِ در طراز انقلاب اسلامی بود و روحانیای که رهبری معظم انقلاب میخواهند در دانشگاهها باشد، ایشان بود. اگر از سراسر کشور و نهادهای نمایندگی در اینباره برای یک شاخص بپرسید، نام سید محسن شفیعی اولین نام است.