پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

اجرای قرارداد کار معین برای 23 هزار معلم از مهر

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
اجرای قرارداد کار معین برای 23 هزار معلم از مهر

اجرای قرارداد کار معین برای نیروهای خرید خدمات آموزشی که همان نیروهای حق‌التدریس آزاد هستند از مهرماه امسال عملیاتی می‌شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نشست وزیر آموزش و پرورش با کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و نمایندگان سازمان اداری و استخدامی «تعیین تکلیف نهایی قرارداد کار معین نیروهای حق‌التدریس آزاد وزارت آموزش و پرورش» در دستور کار قرار گرفت.

بر اساس این گزارش مقرر شد؛ سازمان برنامه‌وبودجه، سازمان اداری و استخدامی، وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون آموزش مجلس، اجرای قرارداد کار معین را برای نیروهای خرید خدمات آموزشی (نیروهای حق‌التدریس آزاد) از مهرماه امسال عملیاتی کنند.

وزیر آموزش و پرورش در این نشست اظهار کرد: ما قطعاً خواهان اجرایی شدن قرارداد کار معین برای نیروهای خبره و موثر در جهت بالا بردن سطح آموزشی کشور هستیم.

توصیه وزیر به معلمان خرید خدمات برای شرکت در آزمون استخدامی