احیای کتابخانه پیام نور با همکاری موزه و مرکز اسناد مجلس
رئیس کتابخانه موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در دیدار سرپرست دانشگاه پیام نور بر همکاری گسترده در زمینه احیای کتابخانه دانشگاه و حوزه پژوهش و فناوری تاکید کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمدهادی امین ناجی سرپرست دانشگاه پیام نور در دیدار با مسعود معینیپور رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور از زمان تأسیس خود پس از انقلاب اسلامی در سال 1367، مسیر چشمگیری را در توسعه آموزش عالی طی کرده است. این دانشگاه که پیش از انقلاب با عنوانهای مختلفی همچون دانشگاه آزاد ایران و مدرسه عالی دماوند فعالیت داشت، پس از انقلاب به سرعت رشد کرد و تعداد مراکز خود را از 27 به 68 و سپس تا سال 1384 به 200 مرکز رساند. در دولت نهم و دهم این مراکز بهطور جهشی به حدود 500 واحد افزایش یافت و دانشگاه پیام نور توانست پذیرای بیش از یک میلیون دانشجو باشد.
ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور از فردا آغاز می شودوی در بخشی از سخنان خود بر اهمیت بازسازی کتابخانه مرکزی دانشگاه تأکید کرد و گفت: در نیمه مهرماه، یکی از اولویتهای ما احیای کتابخانه دانشگاه بود. این کتابخانه با ساختمانی منحصر به فرد و شکیل، تنها باید کاربری کتابخانه داشته باشد. گروهی برای بازسازی این کتابخانه به شیوهای مدرن و مطابق با نیازهای جدید تعیین شدهاند تا با بهرهگیری از فناوریهای مجازی و همکاری با دیگر کتابخانههای ملی، فضایی مناسب برای جامعه دانشجویی ما فراهم آورند.
رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی نیز ضمن استقبال از این همکاری، تأکید کرد که کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس آماده ارائه حمایتهای لازم برای ارتقای سطح پژوهشی دانشگاه پیام نور است.
معینیپور گفت: با همکاری مشترک، میتوانیم زمینهای را برای تقویت پژوهش و فناوری در دانشگاه پیام نور فراهم کنیم که به نفع دانشجویان و جامعه علمی کشور خواهد بود. این همکاری گامی موثر در جهت توسعه پژوهش و فناوری و همچنین تقویت ارتباطات بین دانشگاهی و مراکز علمی کشور خواهد بود.