ادارههای دولتی بندرعباس از طرح «حاج قاسم سلیمانی» پشتیبانی میکنند
بندرعباس - ایرنا - فرماندار بندرعباس گفت: طرح سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مدیریت بیماری کرونا موسوم به «طرح حاج قاسم» با هدف مراقبت از افراد مبتلا به کرونا و قطع زنجیره انتقال، مفید و موثر بوده و توسط همه اداره های دولتی شهرستان پشتیبانی میشود.
عزیزاله کناری روز دوشنبه در نشست طرح حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نزدیک به 1000 تیم شامل 158 تیم مراقبتی 323 تیم نظارتی و 497 تیم حمایتی در سطح شهرستان تشکیل داده که ترکیبی از حوزه بسیج، بهداشت و هلال احمر است.
وی ادامه داد: این تیمها مراقبت از افراد مبتلای به بیماری کرونا و جلوگیری از تردد با هدف قطع زنجیره کرونا را دنبال میکنند که این در افزایش روحیه افراد نقش مفیدی دارد.
وی اضافه کرد: با هدف پشتیبانی از این اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بهداشت و درمان بندرعباس مطالب قابل اطلاع رسانی را آماده و با هدف اطلاع رسانی در سطح جامعه در اختیار شهرداری و ادارههای این شهرستان قرار دهد.
فرمانده بسیج مستضعفان 29 آبان در دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفته بود: براساس تفاهم نامه وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی با بسیج، کنترل کرونا توسط این سازمان در سه استان آغاز شده و آمادگی انجام اجرای آن در هرمزگان هم وجود دارد که استقبال حجت الاسلام و المسملین محمد عبادی زاده را در پی داشت.
براساس گفتههای سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، این طرح باید چهار ماه تداوم داشته باشد که در ماه اول شاخص ابتلا افقی شده و در ماههای بعدی کاهشی میشود و سپس میتوان برای ریشهکنی بیماری کرونا گام برداشت.
به گفته وی، برای اجرای طرح در هر استان باید قرارگاههایی متشکل از مسوولان شکل گرفته و در شهرستانها و کلانشهرها نیز این قرارگاهها تشکیل و به صورت متمرکز از تهران پشتیبانی میشود، براساس استراتژی این طرح بیماران بدون علامت و کم علامت شناسایی و در هشت یا 9 دسته گروهبندی شده و از سایر افراد جدا میشوند و برای هر 25 هزار نفر جمعیت باید یک گروه اختصاص داده شود و شناسایی افراد به صورت محله محور انجام شود.
رییس سازمان بسیج مستضعفین بیان داشت: برای جداسازی میتوان از ظرفیت مهمانسراها، مهمانپذیرها و مدرسهها و سایر امکان استفاده کرد تا این افراد در مدت طی شدن روند بیماری تا سلامت از سایرین جدا باشند.
سردار سلیمانی افزود: اگر افرادی نیز نیاز به درمان داشته باشند به مراکز بیمارستانی منتقل میشوند و به گروهی متشکل از یک پزشک، تعدادی پرستار و تعدادی بهورز نیاز است و امید میرود اگر 15 روز این کار انجام شود اثرهای مثبتی در توقف روند رشد ابتلای افراد به بیماری را شاهد خواهیم شویم و در هر روز 100 هزار بیمار باید شناسایی و ایزوله شود.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*