پنج‌شنبه 29 آبان 1404

ادعای آمریکا درباره توافق با ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ادعای آمریکا درباره توافق با ایران

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که برای آزادی آمریکایی‌های بازداشت‌شده در ایران تلاش زیادی انجام داده و در این زمینه با ایران تماس غیرمستقیم داشته است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز - یک‌شنبه - گفت که واشنگتن به هیچ توافق واقعی با ایران بر سر مساله هسته‌ای این کشور نزدیک نیست.

وی همچنین گفت که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا از روز نخست کار خود برای آزادی آمریکایی‌های بازداشت‌شده در ایران تلاش زیادی انجام داده و در این زمینه با ایران تماس غیرمستقیم داشته است. اما هنوز توافقی حاصل نشده و کار روی آن همچنان ادامه دارد.

جیک سالیوان ابراز امیدواری کرد که این تلاش‌ها به نتیجه برسد. وی در ادامه روابط بین ایران و روسیه را برای واشنگتن «نگران‌کننده» خواند.

همچنین بخوانید