ارتباط سازنده بین شرکتهای دانش بنیان و توده مردم در نمایشگاه "آبادیران"
معاون علمی رئیس جمهور گفت: تمام فعالیت برنامه ملی "آبادیران" این است که بین نخبگان، شرکتهای دانش بنیان و توده مردم یک ارتباط سازنده ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح الله دهقانی؛ معاون علمی و فناوری اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: برپایی این نمایشگاه در راستای بررسی ظرفیتی است که توسط معاونت توسعه شرکتهای دانش بنیان صورت گرفته است؛ در بین شرکتهای دانش بنیان تعدادی شرکت هستند که فرصتهایی را در مناطق محروم کشور کشف کردهاند، همینطور تکنولوژی و فناوریهایی را توسعه دادهاند که میتواند کارکرد خوبی در جهت ایجاد اشتغال و آبادی داشته باشد.
دهقانی تصریح کرد: تعداد فعالیت این شرکتها در مناطق محروم جرقهای شد تا ما بتوانیم برنامهای در جهت کشف فرصتهای بکر مناطق محروم از نظر انسانی و منابع سرزمینی برنامهریزی کنیم تا فضای ارتباطی با شرکتها را فراهم کنیم و موجب هم افزایی در سالهای آینده نیز شود.
وی ادامه داد: لذا در این راستا برنامه ملی "آبادیران" طراحی شده که تمام فعالیت این برنامه این است که نخبگان، شرکتهای دانش بنیان و توده مردم یک ارتباط سازنده ایجاد کند. این نمایشگاه نیز نقطه شروع است، از این جهت که شرکتهایی که کشف کردهایم برخی از فعالیت آنها مناطق محروم است.
معاون علمی رئیس جمهور گفت: بنابراین این نمایشگاه یک نقطه شروع است که سال آینده باید ارزیابی شود که چند شرکت حضور دارند و چقدر بازار توسعه پیدا کرده است و چقدر مسائل و اشتغال مناطق محروم حل شده است.
ارائه راهکارهای فناورانه برای احیای قنوات 17 استان در مناطق محروموی با بیان اینکه هر ایرانی چه در ایران و در خارج به دنبال آبادی ایران است ادامه داد: در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان بسیار به کشور کمک میکنند بنابراین شان شرکتهای دانش بنیان بسیار بالا است و جزو وظیفه ما، حمایت کردن از آنها است.
معاون علمی رئیس جمهور اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان هستند که اشتغال کشور را حمایت میکند، بنابراین وظیفه معاونت علمی در قبال شرکتهای دانش بنیان در زمینه محرومیت زدایی اولین وظیفه ما توسعه بازار است، وظیفه ما چه در ساختار حاکمیتی، تسهیلگری شامل فضای استقرار، سوله و کارگاه و اشتراک رساندن منابع چند شرکت، سرمایه در گردش مالی است و همه این وظایف را در نمایشگاه و برنامه ملی آبادیران دنبال میکنیم.
دهقانی اضافه کرد: در همین راستا به تمام معاونان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رؤسای مراکز و دبیران ستاد که قریب 30 نفر هستند تأکید شده که در برنامه حضور پیدا کنند و هر کدام با 10 شرکت نشست برگزار کنند و نتیجه بررسی مسائلشان را هفته آینده به بنده اعلام کنند که دبیرخانه شروع به رفع مسائل این شرکتها و توسعه شرکتهای جدید کنند.