از جذب 4 هزار نخبه در دستگاههای اجرایی تا تخصیص گرنت 2 میلیاردی تومانی بلاعوض به دانشبنیانها
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید. تعیین ظرفیت 1330 نفری جهت تکمیل ظرفیت صندلیهای خالی دستیاری پزشکی پنجاهمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی 21 اردیبهشت ماه 1402 با حضور 11 هزار داوطلب برگزار شد. و در نهایت حدود 4 هزار نفر پذیرفته شدند. نتایج نهایی...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید.
تعیین ظرفیت 1330 نفری جهت تکمیل ظرفیت صندلیهای خالی دستیاری پزشکی
پنجاهمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی 21 اردیبهشت ماه 1402 با حضور 11 هزار داوطلب برگزار شد. و در نهایت حدود 4 هزار نفر پذیرفته شدند. نتایج نهایی پنجاهمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی 5 شهریور 1402 اعلام شد.
آن دسته از داوطلبان پنجاهمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی که در مرحله اصلی مجاز به انتخاب رشته محل بوده و در اعلام نتایج مرحله اصلی مردود اعلام شده اند و یا به هر دلیل موفق به انجام انتخاب رشته محل نشده اند، میتوانند از ساعت 10 صبح دوشنبه 3 مهر تا ساعت 24 روز جمعه 7 مهر 1402 با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، انتخاب رشته کنند.
رشد 57 درصدی جذب دانشجو در نمایندگیهای خارج کشور دانشگاه
رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر افزایش جذب دانشجوی خارجی اظهار داشت: در یکسال گذشته جذب دانشجو در نمایندگیهای خارج از کشور رشد 57 درصدی داشته و در مراکز بین الملل داخلی نیز رشد 93 درصدی جذب صورت گرفته است.
تقی زاده همچنین به راه اندازی سامانه متمرکز جذب و پذیرش دانشجو بین المللی اشاره کرد و افزود: با همکاری معاونت آموزشی سامانه متمرکز جذب و پذیرش دانشجویان بین الملل از امروز در سامانه گلستان مورد بهره برداری قرار گرفت. دانشگاه پیام نور یک دانشگاه باز و ترکیبی است که یکی از اولویتهای فعلی آن تسریع و تسهیل در جذب دانشجوی خارجی میباشد.
اعلام فراخوان جذب 4 هزار نخبه در دستگاههای اجرایی
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در ادامه اظهار داشت: در دور جدید، استادیاران جوان دانشگاههای برتر کشور جامعه مخاطب اولویتدار این معاونت هستند تا بتوانند نقشآفرینی بیشتری در مسیر حل مسائل جاری کشور داشته باشند. مسائل کشور به مسائل فناورانه و علمی خلاصه و محدود نمیشوند بلکه در کشور چالشهای غیرفناورانه نیز وجود دارد که البته پاسخ به آنها نیاز به راهحلهای فناورانه دارد.
وی با اشاره به اینکه کمیسیونهای دولت 27 کلان مسئله دارند که اساساً جامعه نخبگانی هیچ اطلاعی از آن ندارد، اضافه کرد: این هیئتها میتوانند به عنوان لایه تصمیمسازی برای دولت فعالیت کنند.
فراخوان جذب استعدادهای برتر در شرکتهای دانش بنیان تمدید شد
با هدف بهرهمندی شرکتهای دانشبنیان از ظرفیت استعدادهای برتر اولین دوره جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی با همکاری بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود. در این طرح پس از احصا موقعیتهای شغلی شرکتهای دانش بنیان، بنیاد ملی نخبگان مستعدان مورد تایید را به منظور جذب در حوزههای مرتبط با نیازهای شغلی احصا شده معرفی میکند.
مدت زمان فراخوان تا تاریخ 15 مهرماه 1402 تمدید شده و شرکتها در این بازه زمانی فرصت دارند تا اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند.
ارائه گرنت 2 میلیاردی تومانی بلاعوض برای حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان
مصطفی امینی؛ مسئول برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: بسیاری از محصولات فناورانه با برند خارجی در کشور عرضه میشود و این سوال مطرح است که چرا برندهای ما در بازار داخلی کم است؟ زمانی که کشورها به این فکر کردند که بازارهای جهانی را بگیرند به فرایند پژوهشی آن پرداختند و بحث پژوهش و دانش فنی از این نقطه اهمیت پیدا کرد.
وی گفت: سپس به سراغ نخبگان و شرکتهای نوآور خود رفتند و 30 سال قبل درباره محصول خود پژوهش کردند. امروز نیز خلأ اساسی در کشور این است که شرکتهای دانشبنیان ما بر روی محصولاتی کار میکنند که نیاز امروز بوده و در افق 5 و 10 ساله برنامهای نداریم.