دوشنبه 1 بهمن 1403

از جوکر تا خنداننده شو؛ حال خوش این روزهای رسانه

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
از جوکر تا خنداننده شو؛ حال خوش این روزهای رسانه

در روزهای غمناک کرونایی، تولید برنامه‌های شاد و پرانرژی توسط رسانه‌های جمعی می‌تواند هرچند کوتاه مدت، شادی و خنده را جایگزین استرس‌های موجود کند و این خود یکی از بزرگترین رسالت‌های یک رسانه پویا است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از اهداف اصلی و مهم رسانه، جنبه سرگرمی آن است که هرچه قدر این گذاره به صورت جذاب، به روز و با انرژی برگزار شود، خروجی آن موجی از نشاط، شادی و آرامش در بین مخاطبان آن برنامه خواهد داشت که آنها بدون شک اطرافیان خود را نیز از آن بهره مند خواهند کرد و به این ترتیب این موج شادی در بین بخشی از جامعه گسترش پیدا خواهد کرد.

حالا تصور کنید که مدت هاست که جامعه دچار یک بیماری واگیردار و کشنده است که روزانه خانواده های بسیاری از هم وطنان ما را عزادار می کند و بسیاری روز خود را با استرس درگیری با این بیماری شروع و به پایان می رسانند و دو سالی است که کل دنیا درگیر این ویروس شده است.

طبعا در این شرایط پر از استرس و غمناک، تولید برنامه های شاد و جذاب، می تواند حتی در اندک زمانی، استرس موجود را کاهش داده و شادی و نشاط را جایگزین آن کند.

«جوکر» که این روزها از شبکه نمایش خانگی در حال پخش است و با استقبال بالای مردمی به فصل دوم خود رسیده، نمونه بارز اجرای همان رسالتی است که رسانه برعهده دارد؛ یعنی تولید سرگرمی و نشاطی که شاید بتواند اندکی همه آن غم ها و استرس های موجود را با خودش ببرد.

احسان علیخانی و سید حامد میرفتاحی که دوستی آنها از برنامه پرطرفدار «ماه عسل» ادامه دارد، این بار در شبکه نمایش خانگی، برنامه ای را تولید کرده اند که توانسته بازخورد مثبت به نسبت بالایی از مردم بگبرد و در قالب سرگرمی، خنده را میهمان خانه های مردم کند؛ هرچند که هر برنامه ای نقاط ضعف و قوت خود را دارد، اما با نگاه رسالت سرگرمی رسانه و در شرایط کرونایی جامعه که کمترین اثر آن استرس روحی و روانی است که با خود دارد، تولید چنین برنامه هایی می تواند هرچند کوتاه و گذرا، شادی و نشاط را روانه جامعه کند.

علاوه بر «جوکر» فیلیمو، این شب ها فصل هشتم برنامه «خندوانه» با اجرای رامبد جوان از شبکه نسیم پخش می شود. «خنداننده شو» یکی از آیتم های این برنامه است که حالا به سری سوم خود در این فصل رسیده است. آیتمی که حالا برای خود به یکی از قسمت های مهم خندوانه تبدیل شده است. بخشی از برنامه که قرار است طی قسمت های مختلف، «استندآپ کمدین» های مردمی به تماشاگران معرفی کند.

«خنداننده شو» با فراخوان مردمی استعدادهای نابی را در زمینه «استندآپ کمدین» انتخاب کرده و بستری را فراهم می کند تا با اندکی آموزش و صیقل کاری، آنها بتوانند هنر کمدی خود را به نمایش گذاشته و از خود مردم امتیاز بگیرند. فرایندی کاملا مردمی که تلوزیون فقط با امکاناتی که در اختیار دارد، به آن شاخ و برگ داده و موانع آن را برداشته است.

«خنداننده شو» خندوانه علاوه بر اجرای همان رسالت سرگرمی رسانه، در گامی رو به جلو با مشارکت مردم در برگزاری و اجرا، توانسته نمونه ای از یک برنامه موفق در رسانه ملی باشد؛ برنامه ای که مردم فقط بیننده و در شرایط ایده آل تر، تماشاگران داخل سالن آن نیستند؛ بلکه مردم، خود بازیگران و داوران اصلی آن به شمار می روند و همه چیز به رای و اجرای مردم رقم می خورد.

رسانه ملی برای جلب بیشتر اعتماد مردمی، چاره ای جز رفتن به سمت چنین برنامه هایی ندارد. برنامه هایی در قالب سرگرمی، مسابقه و خنده که همه موارد آن به دست خود مردم انجام می شود و تلویزیون فقط بستر برگزاری آن را برعهده دارد.

انتهای پیام /

از جوکر تا خنداننده شو؛ حال خوش این روزهای رسانه 2
از جوکر تا خنداننده شو؛ حال خوش این روزهای رسانه 3