از حل مشکل آزمون تافل تا افزایش 20 درصدی ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید. توضیحات سازمان سنجش در خصوص حل مشکل آزمون تافل به دنبال ناتمام ماندن آزمون تافل مورخ 23 جولای 2023 (1 مردادماه 1402)، سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعیهای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است: «در آزمون تافل مورخ 23 جولای...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید.
توضیحات سازمان سنجش در خصوص حل مشکل آزمون تافل
به دنبال ناتمام ماندن آزمون تافل مورخ 23 جولای 2023 (1 مردادماه 1402)، سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعیهای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است: «در آزمون تافل مورخ 23 جولای 2023 (1 مردادماه 1402) به دلیل تغییر نرمافزار اجرای آزمون از طرف موسسه ETS و مشکلات بهروزرسانی نرمافزار اجرای آزمون، علیرغم تعامل با موسسه پرومتریک و ETS و تلاش کارشناسان، خطای نرمافزار رفع نشد و در ساعت 10 صبح پس از اخذ تأییدیه از موسسه ETS، آزمون 23 جولای 2023 برای 29 داوطلب لغو شد. از همین با توجه به مذاکره انجام شده با موسسه ETS مقرر شد تا از هر داوطلب استعلام گرفته شده و اقدام مقتضی برای آزمون جایگزین و یا استرداد کامل وجه صورت پذیرد.»
دانشگاه الزهرا (س) دانشجوی دکتری استادمحور پذیرش میکند
دانشگاه الزهرا (س) اعلام کرد: این دانشگاه مطابق آییننامه پذیرش استعدادهای درخشان به شیوه استاد محور مبتنی بر رفع نیازهای کشور برای سال تحصیلی1403-1402 در مقطع دکتری دانشجو میپذیرد.
اعلام شرایط جدید فراغت از تحصیل دانشجویان خارجی در لیسانس پزشکی
دوره M.B.B.S یا لیسانس پزشکی در ایران مخفف عبارت Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery است. هدف از این دوره تمرکز بر آماده سازی افراد برای حرفه پزشکی با گذراندن دوره کارشناسی حرفهای است. در حال حاضر دوره M.B.B.S تنها برای دانشجویان غیر ایرانی (بین الملل) در کشور ارائه میشود. با توجه به اینکه دوره پزشکی در کشور ایران به صورت دکتری حرفهای است که به مدت 7 سال است، بسیاری از دانشجویان خارجی که مایل به ادامه تحصیل در گروه علوم پزشکی هستند خواهان دوره M.B.B.S یا لیسانس پزشکی هستند چرا که در این صورت میتوانند در کشورهای مبداء خود مشغول به کار شوند.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی خاطرنشان کرد: پیش از این وقتی دانشجویان بین الملل دوره کارآموزی شان به پایان میرسید بدون آزمون پایانی فارغ التحصیل میشدند. اما در مصوبه جدید شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی این موضوع را تصویب کردیم که این دانشجویان باید در یک آزمون پایانی شرکت کنند. این آزمون پایانی ترکیبی از آزمون پیش کارورزی (پره انترنی) فعلی که از دانشجویان گرفته میشود به همراه یک آزمون صلاحیت علمی است که به صورت ایستگاهی یا آسکی برگزار میشود. وی افزود: درصدی از نمره به آزمون کتبی و درصدی از نمره هم به آزمون آسکی اختصاص دارد. معیار هم لزوم کسب 60 درصد نمره از هر یک از این دو آزمون است تا بتوانند فارغ التحصیل شوند.
افزایش 20 درصدی ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری با اولویت مناطق محروم
ابوالفضل باقریفرد ضمن اعلام این خبر، اظهار داشت: با تکمیل ظرفیتی که در زمان اعلام نتایج پنجاهمین دوره آزمون دستیاری صورت میگیرد ظرفیت رشتههای تخصصی نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه این افزایش ظرفیت با اولویت بومیگزینی انجام میشود، اظهار کرد: افزایش 20 درصدی با توجه به زیرساختهای موجود شکل گرفته است؛ چرا که وجود زیرساختها از شرایط ضروری برای تحصیل در دوره تخصص به حساب میآید. زیرساختها باید وجود داشته باشد. اگر پتانسیل و شرایط مناسب برای افزایش ظرفیت را در اختیار نداشته باشیم، نمیتوانیم آموزش درستی داشته باشیم.
عقد قرارداد ارزیابی عمق ساخت محصولات تولیدی 20 هزار شرکت فناور
حسن زمانیان معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران با همراهی زراسوندی رئیس پارک بینالمللی علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران، جوانمرد معاون ارتباط با صنعت و تجاری سازی، احمدی مشاور رئیس سازمان و دکر صالحی مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت به منظور توسعه همکاریها در راستای توسعه و پشتیبانی از توانمندیهای فناورانه صنایع کشور با سید محمد موسوی معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت دیدار و گفتگو کردند.
زمانیان در این نشست ضمن اشاره به فعالیتهای ملی سازمان نظیر مدیریت اجرایی جشنوارههای خوارزمی، ارزیابی و رتبهبندی توانمندیهای فناورانه شرکتها و واحدهای صنعتی، ارزشگذاری فناوری و ارزیابی اظهارنامه های اختراع و اعتبارسنجی اختراعات کشور، به اهداف ملی سازمان در این راستا از جمله حمایت و پشتیبانی از نوآوران و فناوران کشور، توانمندسازی و افزایش رقابتپذیری اقتصادی شرکت های فناور و دانش بنیان و همچنین استانداردسازی محصولات و فرایندهای شرکتها تاکید کرد.