از راه اندازی سامانه تشخیص کرونا تا اعزام کاروانهای سلامت
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام اقدامات این بنیاد در مبارزه با ویروس کرونا را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، بنابر دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر بسیج تمام امکانات ستاد و زیرمجموعههای آن برای مقابله کرونا، بنیاداحسان نیز در هفتههای اخیر اقدامات گستردهای دراین زمینه انجام داده است.
محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام گفت: یکی از اولین اقدامات ما در روزهای ابتدایی شیوع این ویروس، راه اندازی مرکز تماس 4030 با همکاری وزارت بهداشت برای انجام طرح ملی غربالگری در سراسر کشور و پاسخگویی به سوالات و دغدغههای کرونایی مردم بود که به گفته معاون وزیر بهداشت تاکنون 20 میلیون تماس بااین سامانه ثبت شده است.
وی افزود: روزانه بیش از 250 هزار تماس با این مرکز گرفته میشود که توسط 2000 پزشک و پزشکیار و کارشناس پزشکی به این سئوالات پاسخ داده میشود، همچنین برای ارتباط آسانتر مردم کددستوری ussd *4030# نیز راهاندازی شده که تست احتمال ابتلا به کرونا ازاین طریق نیز فراهم شده است.
- بیشتر بخوانید:
- کدام جرم در عید پارسال بیشتر قربانی گرفت؟
ترکمانه اعزام پزشک و تیمهای درمانی سیار را نیز از دیگر خدمات این بنیاد عنوان کرد و گفت: بیش از 10 کاروان سلامت جهت ارائه خدمات پزشکی و درمانی و دارویی رایگان به استانهای کانون کرونا اعزام شدند و درکنار اینها سامانه تله مدیسین نیز برای ارتباط زنده بیماران در مناطق محروم با پزشکان متخصص در تهران راهاندازی و مورد استفاده قرار گرفت.
مدیرعامل بنیاد احسان اهدا و توزیع بستههای بهداشتی ضدکرونایی درمناطق محروم کشور را از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام برشمرد و خاطر نشان کرد: دراولین اقدام اهدای 25 هزار پک بهداشتی به مردم محله شهید هرندی تهران و ضدعفونی کردن تمامی معابر و مساجد و اماکن عمومی این محله در دستور کارما قرار گرفت.
وی افزود: در مرحله بعد اجرای این طرح در سراسر کشور را آغاز کردیم و ازطریق حمایت ازگروههای جهادی همکار ستاد اجرایی فرمان امام در سراسر کشور، ضدعفونی کردن معابر عمومی شهرها و روستاها و همچنین توزیع اقلام بهداشتی در مناطق کم برخوردار را در دستور کار خود قرار دادیم.
وی افزود: درهمین راستا طی روزهای گذشته 90 هزار پک بهداشتی شامل ماسک، محلول و ژل ضدعفونی کننده و مواد شوینده توسط 300 گروه جهادی همکاربنیاد احسان ستاد اجرایی در 500 نقطه کشور توزیع شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین با حمایت 15 میلیارد ریالی ستاد از نیروهای جهادی، در کارگاههای کوچک و بزرگ این گروهها، تولید ماسک بهداشتی را هم آغاز کردیم و هم اکنون روزانه 50 هزار ماسک دراین کارگاهها تولید میکنیم.
ترکمانه به اقدام ویژه این بنیاد در برخی استانهایی که بیشتر با این بیماری درگیر هستند اشاره کرد و گفت: با تخصیص 14 میلیارد ریال بودجه، بستههای ویژهای شامل ماسک، گان و ژل بهداشتی به 5 استان قم، گیلان، مازندران و کرمانشاه لرستان، ارسال خواهیم کرد.
وی افزود: در روز میلاد امیرالمؤمنین هم برای تقدیر از زحمات مدافعان سلامت و تیمهای پزشکی که در صف اول مبارزه با این ویروس هستند، جمعی از مدیران بنیاد احسان با حضور در بیمارستانهای مرکز درمان بیماران کرونایی و اهدای شاخه گل به پزشکان و پرستاران و کادر درمانی از آنان تشکر و قدردانی کردند.
ترکمانه با بیان این مطلب که اقدامات این بنیاد تا ریشه کن شدن کامل این بیماری از کشور ادامه خواهد داشت افزود: طی روزهای آینده با راه اندازی پویش مردمی #سلامت_احسان ازطریق سامانه دنیای احسان (با کددستوری *4030*3#)، اهدای بستههای بهداشتی ضدکرونایی برای خانوارهای مناطق کم برخوردار ارسال خواهیم کرد.