شنبه 3 آذر 1403

از ردپای پژمان درستکار تا گریه‌های مربی بانک شهر و بد عهدی عموزاد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
از ردپای پژمان درستکار تا گریه‌های مربی بانک شهر و بد عهدی عموزاد

رحمان عموزاد قهرمان کشتی آزاد جهان در فینال مسابقات لیگ برتر برای تیم بانک شهر کشتی نگرفت و این اقدام حرف و حدیث‌های بسیاری را به دنبال داشت.

مرحله نیمه نهایی و فینال رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد 27 آبانماه برگزار شد که یکی از مهم‌ترین اتفاقات این دوره لیگ، کشتی نگرفتن رحمان عموزاد برای تیم بانک شهر بود و همین موضوع باعث شد تا بانک شهر از نبود این کشتی گیر عنواندار بیشترین زیان ممکن را داشته باشد و در فینال با نتیجه 5 بر 5 و با پوئن شماری نتیجه را به پترو پالایش بلیش تاکستان واگذار کند.

این اتفاق، حرف و حدیث‌های مختلفی را به دنبال داشت به طوری که ابتدا هاشم حبیبی مربی تیم بانک شهر طی مصاحبه‌ای نسبت به غیبت عجیب عموزاد در فینال لیگ انتقاد کرد و سپس عموزاد مصاحبه تندی را بر علیه تیم بانک شهر و کادر فنی این تیم انجام داد که این موضوع به مذاق مربیان تیم بانک شهر خوش نیامد و باعث شد مسعود نصیری مربی تیم، ابعاد جدیدی از ماجرای کشتی نگرفتن رحمان عموزاد را بازگو کند.

در همین راستا مسعود نصیری در پاسخ به مصاحبه اخیر رحمان عموزاد که عنوان کرده بود «حرمت‌ها باید حفظ شود و جای هر کسی در تیم مشخص است و باید حد و حدود خودشان را بدانند»، گفت: این حرف اشتباه است و احترامی در آن گنجانیده نشده است چرا که افراد با هر جایگاهی که در تیم بانک شهر زحمت کشیدند، دارای احترام هستند و شما به‌عنوان کوچکتر موظف به حفظ احترام و حرمت آن‌ها بودید. قهرمان جهان مانند شما در کشتی بسیار آمدند و رفتند که امروز نام بسیاری از آن‌ها در خاطره ها نمانده است.

هیچ کسی از عموزاد نخواست بیشتر از 2 مسابقه کشتی بگیرد

مربی تیم بانک شهر در پاسخ به صحبت رحمان عموزاد مبنی بر اینکه قرار بوده 2 کشتی بگیرد و باید مانند کشتی‌گیران روس به او نیز احترام می‌گذاشتند، گفت: در قرارداد رحمان عموزاد گرفتن 2 کشتی ثبت شد و کسی از او نخواست بیشتر از آنچه در قرارداد مندرج است، کشتی بگیرد، اما رضا یزدانی سرمربی تیم طی صحبت‌هایی با رحمان عموزاد گوشزد کرد به دلیل دور بودن از فضای مسابقات بهتر است به دلیل پیشگیری از مشکلات احتمالی در کشتی نیمه‌نهایی و فینال، یک کشتی سبک بگیرید و خودش نیز قبول کرد. آقای عموزاد شما کشتی بسیار بدی در وزن 70 کیلو گرفتید و از شرایط بدی که داشتید مطلع شدید در حالی که کشتی‌گیر حریف نیز در وزن 65 کشتی می‌گرفت. کشتی بعد نیز برای آمده شدن شما بود و کسی از شما نخواست به تیم کمک کنید. تیم بانک شهر شما را برای کشتی‌های نیمه‌نهایی و فینال می‌خواست که نیامدید و روی تشک حاضر نشدید.

بزرگتر از شما هم آمد قرارداد سفید امضاء کرد و رفت

وی ادامه داد: دلیل اینکه شما قرارداد سفید امضاء کردید، این است که سه سال پیاپی برای تیم‌های رضا یزدانی روی تشک رفته بودید و می‌دانستید همچون سال‌های گذشته تمام پول خود را حتی بیشتر از آنچه در قرارداد مندرج شده را برداشت خواهید کرد. رضا یزدانی به‌خاطر خانواده شما، سال گذشته که مدال هم نداشتید با دو برادر و پسرعموی شما قرارداد بست. امسال هم علیرغم اینکه به محمدعلی و فرزاد عموزاد احتیاج نداشتیم با آن‌ها قرارداد ثبت شد، پس به دلیل محبت‌هایی که دوسال قبل از رضا یزدانی و کادرش دیدید، قرارداد سفید امضاء کردید نه به دلیل احترام، بلکه چون مطمئن بودید پول خود را از شخصی دریافت می‌کنید که حرفش، حرف است. اگر شخصی بود که پول شما را سال‌های قبل نداده بود، شما هم هیچ وقت قرارداد سفید امضاء نمی‌کردید. بزرگتر از شما هم آمد، سفید امضاء کرد و رفت.

مسعود نصیری با اشاره به اینکه بار‌ها به‌عنوان کادر فنی با رحمان عموزاد تماس گرفته، ولی او پاسخگو نبوده، گفت: نه شخص رحمان و نه برادرش به‌هیچ عنوان پاسخگوی تماس‌ها از سوی کادر فنی تیم بانک شهر نبودند که بخواهیم به او بی‌احترامی کنیم. صحبت‌هایی مبنی بر کشتی گرفتن برای ایجاد آمادگی بیشتر میان وی، رضا یزدانی و هادی حبیبی صورت گرفت و این قبیل موضوعات بین اعضای یک تیم همواره وجود دارد.

عموزاد با سرمربی تیم ملی در ارتباط بود

وی اضافه کرد: در گفت‌وگویی که با فرزاد داشتیم بار‌ها نام سرمربی تیم ملی را با این عنوان که اجازه بدهید با پژمان درستکار صحبت کنیم را به زبان می‌آورد. بردار بزرگتر (فرزاد) تاکید می‌کند رحمان از سرمربی تیم ملی حرف شنوی دارد، اجازه بدهید تمریناتش را با او هماهنگ کند و وقتی از تماس‌های مکرر با پژمان درستکار صحبت به میان می‌آید آیا به نظر شما منطقی است که در یک تیم کشتی بگیری و تزریق مالی شوی، اما بگوئید اجازه دهید من از سرمربی تیم ملی اجازه بگیرم؟!

اشک‌های پیشکسوت تیم هم فایده‌ای نداشت

نصیری در ادامه عنوان کرد: در رابطه با اعضای کادر فنی باید بگویم که همه برای کشتی گیران تیم احترام بسیار زیادی قائل بوده و هستند، حتی در ماجرای به وجود آمده، حاج محمود اسماعیل‌پور به‌عنوان بزرگتر و پیشکسوت تیم برای اینکه تیم آسیبی نبیند از رحمان عموزاد عذرخواهی کرد و با آن سن و سال حتی گریه هم کرد و اشک از چشمانش جاری شد، اما عموزاد‌ها از ماندن در اردو سر باز زدند، اردوی تیم بانک شهر را ترک کردند و دیگر پاسخ تلفن‌های ما را نیز ندادند. برادرش نیز نیامد، اگر به شخص رحمان بی‌احترامی شد، چرا برادرش اردوی تیم را ترک کرد و به تماس‌های تیم پاسخ نداد؟ این‌ها همه‌اش خوراکی است که به‌عنوان حرف به این آقا خورانده‌اند تا مصاحبه کند. من به‌عنوان یکی از اعضای کادر فنی تیم هیچ گاه نتوانستم با ایشان صحبت کنم، چون جواب تلفن ما را نداند. فقط می‌خواهند مظلوم‌نمایی کنند و تا خود را مقصر جلوه ندهند.

رحمان عموزاد به تنهایی قهرمانی را از تیم بانک شهر گرفت

وی اضافه کرد: رحمان عموزاد به تنهایی باعث شکست تیمی شد که میلیارد‌ها تومان برای قهرمانی‌اش هزینه شده بود، آبروی همه را بخاطر سهل‌انگاری و عدم مسئولیت‌پذیری خود زیر سوال برد. به طور حتم باید بخاطر پولی که دریافت کرده پاسخگو باشد، پولی که گرفته قطعاً درست نیست و رضایتی از سوی اسپانسر پشت آن نخواهد بود. انسان‌های بی‌مسئولیتی مانند رحمان عموزاد موجب فرار اسپانسر‌ها می‌شوند. شما هیچ‌چیز از پهلوانی و معرفت در کشتی را نمی‌دانید.

نظر مردم گویای همه چیز است

نصیری خطاب به رحمان عموزاد گفت: بدعهدی را شما کردید، معرفت درگرانی‌است که به هر کس ندهند. باید می‌ماندید و به تعهدتان عمل می‌کردید تا مانند سال‌های گذشته کل مبلغ‌تان را دریافت می‌کردید.

مربی تیم بانک شهر در پایان خاطرنشان‌کرد: مردم بسیار باهوش هستند و چون با کشتی و کشتی گیران زندگی می‌کنند به خوبی این موضوع را نیز قضاوت و تحلیل می‌کنند، نظر مردم زیر پست صفحه‌های حامی فدراسیون کشتی که بر علیه رفتار عموزاد‌ها مقابل رضا یزدانی و تیم بانک شهر درج شده، خود به تنهایی گویای همه چیز است.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی