دوشنبه 3 آذر 1404

از ممانعت از ساخت‌وساز غیرمجاز تا اجرای احکام قضایی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
از ممانعت از ساخت‌وساز غیرمجاز تا اجرای احکام قضایی

موسوی گفت: جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه 19 توسط متخلفان در زمین‌های دولتی و شهرداری مهمترین اقدام سال 1401 یگان حفاظت شهرداری تهران بوده است.

سرهنگ سیدهادی موسوی، فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران گفت: یکی از کار‌های مهم در سال 1401 جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرقانونی در منطقه 19 و به ویژه منطقه خلازیر بود که به صورت قارچ‌گونه افراد سودجو به اموال مردم و شهرداری دست اندازی می‌کردند که از این کار جلوگیری کردیم و بخشی اعظمی از منطقه خلازیر را از چنگ افراد سودجو در آوردیم و به شهرداری و نهاد‌های مربوط تحویل دادیم.

وی افزود: مهمترین اقدام سال بعد یگان حفاظت شهرداری تهران، افتتاح یگان احتیاط برای پشتیبانی از یگان حفاظت همچنین اجرای احکام قضایی به جا مانده از سال‌های گذشته در مجموعه شهرداری و مناطق 22 گانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری