استان سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان
مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات با اشاره به آغاز طرح کشت همزمان تلفیقی محصولات کشاورزی و آبزیان در مزارع کشاورزی گفت: تاکنون 11 هزار استخر ذخیره آب کشاورزی به پرورش ماهی اختصاص پیدا کرده است.
اقتصادنیوز: مجروحان انتظامی حادثه تروریستی سیب و سوران سیستان و بلوچستان از طرق امداد هوایی به بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر «عج» فراجا منتقل شدند.
محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در بیمارستان فرخی شهر یزد از مجروحان حادثه ترویستی راسک عیادت کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت با حضور در بیمارتان فرخی یزد از مجروحان حادثه راسک عیادت کرد.
در پی تنبیه بدنی یک دانش آموز دبستانی در استان سیستان و بلوچستان توسط معلم مدرسه، مدیر مدرسه لغو ابلاغ شد. همچنین قرار بر این است که معلم خاطی نیز به تخلفات اداری برود.
یک دانش آموز دبستانی در استان سیستان و بلوچستان توسط معلم مدرسه تنبیه بدنی شد. به گزارش عرشه آنلاین؛ در پی تنبیه بدنی یک دانش آموز دبستانی در استان سیستان و بلوچستان توسط معلم مدرسه، مدیر مدرسه لغو ابلاغ شد. همچنین قرار بر این است که معلم خاطی نیز به تخلفات اداری برود.
اقتصادنیوز: سازمان نظامی پزشکی ایران، تعداد کل دندانپزشکان را در کشور اعلام کرد.
کمبود آب در کشور یکی از بزرگ ترین مشکلاتی است که با آن دست و پنجه نرم می کنیم.
مراسم تشییع پیکر مطهر 5 شهید حادثه تروریستی سیب و سوران استان سیستان و بلوچستان انجام شد.
یک دانش آموز دبستانی در استان سیستان و بلوچستان توسط معلم مدرسه تنبیه بدنی شد.
اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با صدور بیانیه ای اقدامات تروریستی اخیر در شهرستانهای مهرستان، راسک و چابهار را محکوم کرد.
سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور طی روز جاری و سه روز آینده را پیش بینی کرد.
درک نزدیکترین نقطه استان سیستان و بلوچستان به تنگه هرمز است و ساحل درک همان جایی است که اقیانوس هند و دریای عمان به هم میرسند.
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا در نواحی شمال و شمال غرب کشور تا پایان هفته شاهد تشدید بارشها خواهیم بود.
رئیس جامعه حرفهای هتلداران ایران بیان کرد: «امسال بهدلیل افزایش نرخ ارز، مسافران ترجیح دادند سفر داخلی انجام دهند و بیشتر در هتلهای چهار و پنجستاره اقامت داشتند.»
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی گفت: امسال سیستانوبلوچستان بهعنوان پدیده گردشگری کشور انتخاب شد و شاهد افزایش 128 درصدی اقامت مسافران، کاهش 70 درصدی در تصادفات جادهای بودیم اما جریانی با ایجاد ناامنیها می خواهد جلوی پیشرفت و توسعه استان را بگیرد!