استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای آشنایی با تکنیکهای اقناع مخاطب / برنامهای منسجم برای آموزش سواد رسانهای تدوین شود
یک مدرس سواد رسانهای گفت: مفاهیم سواد رسانهای و آشنایی با تکنیکهای اقناع مخاطب از جمله عناوینی است که در دنیای امروز لازم و ضروری است و باید برای پیشبرد اهداف نظام با تدوین و برنامهریزی منسجم مورد توجه جدی قرار گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ اسماعیل ابوالقاسمزاده مدرس سوادرسانهای در نخستین دوره سواد رسانهای فعالان فضای مجازی بسیج بابل که با هدف توانمندسازی فعالان مجازی این شهرستان در حسینیه سپاه با همت معاونت فضای مجازی و کانون بسیج رسانه این شهرستان برگزار شد ضمن گلایه از آموزش دیر هنگام برگزاری چنین کلاسهایی اظهار کرد: رسانهشناسی از جمله توانمندیهای است که فعلان عرصه سایبری باید به آن مجهز باشند. وی با اشاره به بیتوجهی برخی از مسئولان به امر فرهنگ غنی جمهوری اسلامی افزود: جای تاسف است که دشمن با دادن فکر و ایده از اتاق فکر درصدد به تحریف کشیدن بسیاری از فرهنگهای مذهبی و اعتقاداتی اسلام است که نشات گرفته از کم کاریها در این حوزه خواهد بود.
این محقق سواد رسانهای بیتوجهی و سطحینگری به بسیاری از مسائل فرهنگی اسلام را از آسیبهای این حوزه دانست و تصریح کرد: برنامههای بدون فکر نمیتواند کاری را پیش ببرد بلکه باید عمیقتر به مسائل عقیدتی بنگریم و به صرف سیاه نمایی و آمار دادن به بالا دستیها از هدف دور نشویم. ابوالقاسمزاده ادامه داد: سواد رسانهای را میتوان بستر منطقی دسترسی، تجزیه و تحلیل و تولید ارتباط در شکلهای گوناگون رسانهای و در همین حال تامین شرایط مصرف محتوای رسانهای از منظر انتقادی دانست. وی خاطرنشان کرد: نداشتن سواد رسانه باعث میشود تا عامه مردم بدون تحقیق و با خواندن مطالب دروغ و فاقد ارزش علمی تحت تاثیر شیطنتهای رسانهای دشمن قرار گیرند. این مدرس سواد رسانهای در پایان گفت: دنیای مجازی امروز بهطور کلی مورد سو استفاده افکار و رفتار صاحبان سیاست و کلاهبرداران حرفهای قرار گرفته اما میتوان با تدوین برنامهای مناسب در حوزه آموزش رسانه نسبت به آگاهسازی مردم تلاش کرد. انتهای پیام /