استقلال و سپاهان صدرنشین در صرف هزینه

طبق آمار، تیمهای فوتبال استقلال و سپاهان به ترتیب در لیگ 23 و 24 بیشترین هزینه را صرف کردند.
به گزارش مشرق، در حالی که طبق آمار، تیمهای فوتبال استقلال و سپاهان در لیگهای 23 و 24 از لحاظ هزینه صدرنشین بودند، اما این 2 تیم از لحاظ نتیجه نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.
طبق اعلام مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، تیم استقلال با 319 میلیارد تومان از لحاظ هزینه در لیگ 1403-1402 صدرنشین بود. بعد از آن پرسپولیس با 290 میلیارد تومان رتبه دوم از لحاظ هزینه را داشت. تیم سپاهان هم با 280 میلیارد و تراکتور با 270 میلیارد تومان در رتبههای سوم و چهارم بودند. تیم سپاهان با 550 میلیارد تومان از لحاظ هزینه در لیگ 1403-1404 (فصل قبل) صدرنشین بود.
تیم استقلال با صرف 500 میلیارد تومان رتبه دوم را در اختیار داشت. تیم پرسپولیس هم با 480 میلیارد تومان سوم شد و تراکتور با 374 میلیارد تومان از لحاظ هزینه در رتبه چهارم قرار گرفت.
