اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری معاون اول دولت حسن روحانی نسبت به رد صلاحیتش واکنش نشان داد.
اسحاق جهانگیری در بیانیه ای اعلام کرد که به خدا پناه می برم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدی جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایش ها و جریان های سیاسی بویژه اصلاح گرایان می دانم.
اقتصادنیوز نوشت: براساس آنچه ستاد انتخابات اعلام کرد هفت نامزد تایید صلاحیت و برخی چهره های شاخص رد صلاحیت شدند.
چنانچه شورای نگهبان با در نظر گرفتن مصلحتهای گوناگون نسبت به احراز صلاحیت آنها اقدام کند، دست به اقدامی زده که معمولا نسبت به آن مورد اتهام قرار میگیرد؛ یعنی مهندسی انتخابات!
خبرگزاری خبرآنلاین از کاربران خود پرسیده است «7 کاندیدای تایید صلاحیت شده انتخابات را مشارکتی و رقابتی می کنند؟»
با پایان مهلت بررسی پرونده داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و اعلام رسمی اسامی 7 نامزد احراز صلاحیت شده، انتخابات وارد جدیترین مرحله خود شده است.
تسنیم نوشت: سعید جلیلی، محسن رضایی، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی به عنوان هفت گزینه نهایی انتخابات ریاستجمهوری 1400 اعلام شدند.
ایشان با توجه به تکلیفی که احساس کرده بود ثبت نام کرده بود. قسم جلاله خورده که هیچ اقدام و کوچکتری اقدامی نخواهد کرد و حتی به اخوی هم گفته است که در شورای نگهبان هیچ گونه حرف و اعتراضی نداشته باشد. ایشان خود را تابع محض ولایت میداند و خیلی هم خوشحال است از این بابت که ادای تکلیف کرده حالا آقایان به هر دلیلی نخواسته اند.
ستاد انتخابات کشور اسامی نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری که صلاحیت آنان مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است را اعلام کرد.
پس از 10 روز جلسه و بررسی، بالاخره شورای نگهبان اسامی نامزدهای نهایی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد. از میان 592 نفری که برای کاندیداتوری در این انتخابات ثبتنام کرده بودند، شورای نگهبان هفت نفر را برگزید. سیدابراهیم رئیسی، محسن رضایی، محسن مهرعلیزاده، سعید جلیلی، عبدالناصر همتی، علیرضا زاکانی و امیرحسین قاضیزاده هاشمی، این هفت نفر هستند. علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری،...
براساس این فهرست شماری از چهره های برجسته از جمله علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری و محمود احمدی نژاد تایید نشده اند.
شب گذشته شورای نگهبان لیست نهایی نامزدهای تائید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری را به وزارت کشور ارسال کرد.
آخرین نظرسنجی انتخاباتی در کشور حاکی از مشارکت 53 درصدی در انتخابات و پیشتازی قاطع آیتالله رئیسی در نظرسنجیها است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در نظرسنجی یک مرکز دانشگاهی معتبر کشور که در سراسر کشور انجام شده است، تا تاریخ سوم خردادماه میزان مشارکت مردم در انتخابات 53 درصد برآورد شده است. بر اساس این نظرسنجی از میان افرادی که گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند، 72.5 درصد گفتند که به آیتالله سید ابراهیم رئیسی رای خواهند داد. علی اردشیر لاریجانی 6.6 درصد، محسن رضایی میرقائد 5.5 درصد،...
بر اساس آمارهای ذکر شده در این یادداشت، وقتی ثروت کشور در هر گوشه ومکانی مورد طمع غارتگران و بدخواهان است، باید هم رئیس جمهور در توصیف مملکت داری خود بگوید "نگذاشتیم قحطی شود".