اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری
مُنیبان نوشت: معاون اول رئیس دولت دوازدهم میگوید: بنده قصد ندارم برای انتخابات مجلس دوازدهم لیست بدهم.
در اسفند سال 80 آمریکایی ها بعد از حمله به افغانستان تقریباً تهدید قطعی کرده بودند و یکی از بحث ها این بود که بعد این کشور یا به ایران حمله خواهند کرد یا عراق. در آن زمان آقای خاتمی جلسهای را در دفتر مقام معظم رهبری با حضور ایشان و حدود 70-80 نفر از مسئولین درجه یک کشور ترتیب دادند. در آن جلسه آقای روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی صحبت کردند. مقام معظم رهبری و آقای خاتمی هم...
ایلنا نوشت: معاون اول دولتهای یازدهم و دوازدهم با اشاره به اهمیت جایگاه و نقش زنان، گفت: نمیشود کشوری بگوید مسئله اصلی ما توسعه است اما به نقش زن و مشارکتش در توسعه نمیپردازد.
جهانگیری بیان کرد: کارآمدی یعنی مردم ببینند با مدیریت یک مدیر یکی از مشکلات کشور حل شده است تا به این مرحله نرسیم نمیتوانیم به حل مشکلات برسیم.
بیست میلیون و سیصد و هفتاد یک هزار و یکصد و بیست و دو نفر. این، تعداد افرادی است که در سالهای 1360 تا 1369 متولد شدند و جمعیت موسوم به «دهه شصتیها» را تشکیل میدهند.
همه جناحهای سیاسی منتظرند که علی لاریجانی تصمیمش را برای انتخابات مجلس بگیرد؛ او یک بازیساز است و در عین حال میتواند در نقش تغییردهنده بازی هم ظاهر شود. از همین رو حضور یا عدم حضورش در انتخابات میتواند پیامدهایی داشته باشد.
اقتصادنیوز: همه جناحهای سیاسی منتظرند که علی لاریجانی تصمیمش را برای انتخابات مجلس بگیرد؛ او یک بازیساز است و در عین حال میتواند در نقش تغییردهنده بازی هم ظاهر شود. از همین رو حضور یا عدم حضورش در انتخابات میتواند پیامدهایی داشته باشد
برای برخی افراد بزهکار در جامعه ما؛ گویا ارتکاب به جرم، آسان و به صرفه شده است. و این همت مقامات قضایی را میطلبد که با نظارت و تدوین و بازنگری؛ کاری کنند که انجام هیچ جرمی آسان نباشد.
صبح نو نوشت: کمتر از 9 ماه تا انتخابات مجلس باقی مانده است و فعالیت سیاسی اصلاحطلبان در بلاتکلیفی خاصی قرار دارد. این بلاتکلیفی در کنار آرای متناقض و بعضا نظریات شاذ برخی از چهرههای اصلاحطلب موجب شده است که آینده سیاسی روشنی را برای آنان رقم نزند.
صبح نو نوشت: با نگاه به ترکیب هیأت رئیسه جدید جبهه اصلاحات و ریاست منصوری، به نظر میرسد این جبهه به سمت رویکردهای رادیکالی کشیده شده و باید منتظر تشدید مواضع تحریمی این جریان در انتخابات پیش رو باشیم اما کودتای اتحاد ملتیها و یاران تحریمطلب آنها، چگونه اصلاحات را به ورطه تعلیق و انزوای بیشتر میکشاند.
عبدالناصر همتی این روزها شمایل یک سیاستمدار تنها را دارد. نه دفتری دارد، نه رانندهای و نه همراه و بادیگاردی. عضو هیچ حزبی نیست و در گعدههای سیاسی شرکت نمیکند. همکاران قدیمش ماهی یکبار در دفتر رئیسجمهور سابق جمع میشوند اما همتی حوصله حضور در این نشستها را ندارد. از سران اصلاحطلب دلخور است؛ هنوز دلش با حسن روحانی و سیدحسن خمینی صاف نشده و حتی رابطهاش با اسحاق جهانگیری مثل قبل...
فارس نوشت: محمد عطریانفر درباره پیش بینی مشارکت مردم در انتخابات گفت: مشارکت به مرز 50 - 60 درصد میرسد.
محمدعلی وکیلی گفت: بنده فکر میکنم آقای لاریجانی در انتخابات مجلس امسال شرکت نخواهد کرد و معتقد هستم زمین بازی آقای لاریجانی ریاست جمهوری خواهد بود.