اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری
جهانگیری میگوید: امام خمینی (ره)، بعد از استقرار جمهوری اسلامی، آن را تفسیر کرد که این جمهوری دو بال اصلی دارد؛ یکی اسلامیت و دیگری جمهوریت آن است و تا آخرین لحظات حیاتشان نیز کنترل میکردند تا هیچ کدام از این دو بال تضعیف نشود. جمهوریت نباید آسیب ببیند و به همین دلیل به نهادهای انتخاباتی تأکید داشت و روی آن خیلی حساسیت داشت و موضوعی به نام «میزان رأی ملت است» را در ارتباط با انتخابات...
یازدهمین اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز (2 اسفند) با حضور اعضا و هیئت رئیسه برگزار شد.
جماران نوشت: جهانگیری می گوید: وی تأکید کرد: من برداشتم این است که کسانی با علم، یک سری مسائل را حل نمیکنند و میدانند که مردم این را به حساب رهبری میگذارند. وقتی میدانی در موضوعی که مسئولیت تو است و انجام نمیدهی، مردم از چشم تو نمیبینند و این را به حساب رهبری میگذارند. برای مردم جوری جا انداختن که هرکاری که بخواهیم بکنیم، اینگونه میشود.
جهانگیری با بیان اینکه بعد از برداشتن ارز 4200 به آقای رئیسی نامه زدم و راهکارهای اجرای موفق این سیاست را پیشنهاد کردم، اظهار داشت: گفتم آقای رئیسی آن چیزی که مهم است، این سفره است؛ اگر شما بتوانید با برداشتن این سفره، از آن محافظت کنید خوب است. یک کاری کنید که این آذوقه مردم در یک دوره چند ماهه ثابت بماند.
معاون اول دولتهای یازدهم و دوازدهم با بیان اینکه حل همه مسائل دست رهبری نیست، گفت: من فکر میکنم همه از زیر کاری که برعهدهشان است، شانه خالی میکنند و میگویند همه میفهمند که اگر ما انجام ندادیم، رهبری نگذاشت. یعنی کسانی با علم، یک سری مسائل را حل نمیکنند و میدانند که مردم این را به حساب رهبری میگذارند.
اکوایران نوشت: جنجالیترین تحقیق و تفحص مجلس انقلابیِ یازدهم انگیزههایی غیر از دفاع از حقوق مردم داشته یا دستکم آنقدر به دور از وقعیت تنظیم شده که حتی صدای دستگاه قضایی را هم درآورده است؛ تحقیق و تفحصی که برای تهیه آن میلیونها تومان از بیتالمال خرج شده و تنها دستاوردش جا انداختن فسادی در ذهن مردم بوده که قوه قضائیه اساساً نفس وجود آن را تأیید نمیکند.
اقتصادنیوز: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای به آنچه بازداشت خودسرانه اتباع اتحادیه اروپا از سوی ایران خوانده شد، اعتراض کرد.
اقتصادنیوز: در طول چهار سال هر دوره مجلس، چندین و چند درخواست تحقیق و تفحص تصویب میشود، برای آن بودجه تعیین میکنند و وقت چند نماینده هم درگیر آن میشود؛ اما اغلب آنها به نتیجه نمیرسد و حتی گزارشهایشان هم قرائت نمیشود و وقتی هم که گزارشی قرائت میشود، گاه آنقدر ناقص و بدون مستندات قانونی است که صدای قوه قضائیه را درمیآورد.
دولت رئیسی برخلاف دولت سابق، به توافقی که پس از آن دشمن به تحریم بیشتر اصرار ورزد، اعتقادندارد، اما یک جریان خاص با وجود موفقیتهای دولت سعی دارد مسیر پیشرو را بنبست نشان دهد.
احمدرضا فرشچیان، یکی از اعضای اتاق بازرگانی تهران، در نشست روز گذشته هیات نمایندگان اتاق تهران سخنانی ایراد کرد. این عضو اتاق بازرگانی تهران با اشاره به جلسه پیشین اتاق با رئیس امور مالیاتی، با مثبت ارزیابی کردن نتایج آن توافق، فرصت یکساله پرداخت ارزش افزوده را از دستاوردهای مثبت این جلسه برشمرد.
دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت، فعالان اقتصادی بارها خواستار حذف دلار 4200تومانی از اقتصاد کشور بودند؛ چراکه آن را زمینساز رانت میدانستند و بر این باور بودند که عایدی دلار ارزان بر سر سفره مردم نخواهد رفت. زمانی که فرزین نیز نرخ دلار را 28500 تومان اعلام کرد، فعالان اقتصادی اعلام کردند این رویه همان ارز ترجیحی با قیمتی جدید است و همان تجارب مجددا تکرار خواهند شد.
عضو اتاق تهران از مشکلات قطعهسازان خبر داد و گفت: بانک مرکزی میگوید نرخ ارز 28500 تومان است اما اصلا ارزی با این نرخ وجود ندارد. مشکل دیگر این است که ارزهای متفاوتی عرضه میشوند که تبدیل آنها علاوه بر هزینهای که به فعالان تحمیل میکند، وقتگیر است.
حسن روحانی دیروز در ادامه جلسات دورهای خود با وزیران و معاونان رئیسجمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم دیدار کرد.
حسن روحانی دیروز در ادامه جلسات دورهای خود با وزیران و معاونان رئیسجمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم دیدار کرد.
فروش اموال مازاد دولت برای جبران کسری بودجه و تأمین هزینههای کشور، همچنان مورد انتقاد قرار می گیرد و رسانهها و کارشناسان آن را مصوبهای غیرشفاف و خلاف قانون اساسی می دانندکه در راستای زیر پا گذاشتن قوانین صورت میگیرد ولی متأسفانه هیچیک از سران سه قوه حاضر به پاسخگویی در این مورد نشدند.