دوشنبه 27 مرداد 1404

اسکوچیچ: فکر می‌کنم به اندازه استادیوم آزادی از ایران تماشاچی به قطر بیاید / ممکن بود قرعه بدتری داشته باشیم

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
اسکوچیچ: فکر می‌کنم به اندازه استادیوم آزادی از ایران تماشاچی به قطر بیاید / ممکن بود قرعه بدتری داشته باشیم

سرمربی تیم ملی ایران گفت: من همیشه گفتم تیم خیلی خوبی داریم و شاید بتوانیم برای اولین بار صعود کنیم.

خبرگزاری میزان - دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از قرعه کشی جام جهانی و همگروهی ایران با انگلستان، آمریکا و برنده پلی آف اروپا (بین برنده دیدار اوکراین - اسکاتلند با ولز) در گروه B اظهاراتی داشت که گزیده آن را در زیر می‌خوانید:

*من فکر می‌کنم قرعه ما می‌توانست بدتر از این هم باشد. این جام جهانی است و همه تیم‌های شرکت‌کننده خوب هستند. در گروه ما تیم ملی انگلیس یکی از مدعیان کسب جام است، اما تیم ما هم به اندازه کافی خوب هست که با دیگران قادر به رقابت باشد. ما تلاشمان را برای صعود خواهیم کرد. من همیشه گفتم تیم خیلی خوبی داریم و شاید بتوانیم برای اولین بار صعود کنیم.

*من به مسائل سیاسی با آمریکا توجه نمی‌کنم، ما این مسئله را قبلا در بازی‌ای مثل دیدار باعراق نشان دادیم و توجهی به این مسائل نداریم. چیز‌هایی در بین دو کشور هست، اما ما فقط به فوتبال فکر می‌کنیم. من قبلا هم گفتم که ما به چیز‌های خارجی کاری نداریم و به عنوان سرمربی فقط باید به فوتبال فکر کنم.

*من دقیق آنالیز نکردم، اما به نظرم می‌آید اسکاتلند و ولز هم فوتبالی شبیه به انگلیس و آمریکا داشته باشند در گروه ما. باید منتظر بمانیم و ببینیم چه پیش خواهد آمد. انگلیس از دید من سخت‌ترین تیم است.

*اسکوچیچ در واکنش به سوالی مبنی بر هدر رفتن موقعیت طارمی مقابل پرتغال گفت؛ الان وقت صحبت درباره گذشته نیست و ما باید خودمان را به بهترین شکل آماده این مسابقات کنیم. تنها چیزی که من برایش دعا می‌کنم این است که در زمان برگزاری جام جهانی، تمام بازیکنانمان سلامت و صحیح و سالم باشند.

*قرعه می‌توانست بدتر هم باشد. مثلا هم گروهی با اسپانیا و آلمان. اما همچنان کار ما دشوار خواهد بود و نمی‌شود در جام جهانی انتظار گروه ساده داشت. هر مسابقه در جام جهانی، ویژه خواهد بود.