اصغر فرهادی
اصغر فرهادی
اگر به صورت حرفهای و پیگیر اهل فرهنگ و ادبیات باشید با نام ناصر حریری آشنایید چرا که در دهه 60 با چند تن از مشهورترین چهرههای فرهنگ و ادبیات همچون احمد شاملو و مهدی اخوان ثالث گفتوگو کرد.
«کلمات بدون نقطه حرف میزنند» عنوان یکی از کتابها نوشته عابدین پاپی است که در قالب یک مجموعه هشت جلدی توسط انتشارات زهره علوی چاپ و راهی بازار نشر شد.
فیلم کوتاه تنگه ساخته مقداد جلالی بزودی در جشنواره بینالمللی فیلم مسکو به نمایش درمیآید.
مردم این شهر در جنوب ایتالیا همگی تبخیر شدند.
شباهت عجیب ترانه علیدوستی به مادرش را در تصویر زیر می توانید بینید.
مادر ترانه علیدوستی بازیگر مشهور سینمای ایران کمتر در انظار عمومی دیده شده است.
مادر ترانه علیدوستی، نادره حکیمالهی (زاده 2 اسفند 1340) مجسمهساز و نقاش است، او در اسفند ماه 1340 در شیراز به دنیا آمد.
در دهههای 30 و 40 با آنکه رفاه، اقتصاد، طبقه بندی اجتماعی و مفهوم عدالت از تعادل و توازن منطقی در جامعه ایران برخوردار نبود، ولی اغلب تولیدات سینمایی در یک سینمای عامه پسندِ قصه پرداز و آتراکسیونی خلاصه میشد.
این منتقدان در توضیح عدم حضور فیلمهایی از «ژان لوک گدار»، «اسکورسیزی» و «اسپایک لی» توضیح دادهاند که از نظر جمعی آنها برترین آثار این سینماگران متعلق به قرن پیش بوده است و درباره آثار «استیون اسپیلبرگ» نیز در هیچ موردی همه شش منتقد تهیهکننده این فهرست توافق نظر نداشتهاند.
در بیانیه رسمی این موزه آمده که کارشناسان حاضر در نشست، مهمترین مراحل زندگی فرهادی را با حضور خودش مرور میکنند.
اصغر فرهادی مسترکلاس خودرا در موزه ملی سینمای ایتالیا در ساختمان تاریخی «مول آنتونلیانا» در شهر تورین در روز دوشنبه 17 آوریل 2023 (28 فروردین) ساعت 19:00 برگزار میکند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، مستند بلند «خونه مامان شکوه» به کارگردانی مهدی بخشی مقدم، روایتی از زنانی است که روزهای پس از ترک اعتیاد را در فضایی مشترک میگذرانند. این فیلم به بخش مسابقه مستند چهل و پنجمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مسکو در کشور روسیه راه یافته است. جشنواره مسکو به دبیری نیکیتا میخالکوف از...
میخواستیم این فهرست گستردگی سینمای جهان و سلیقه ما را بازتاب دهد اما نمیخواستیم ترس از خشم توییتری روی روند انتخاب ما تاثیر بگذارد.
سومین باری که با پوراحمد مصاحبه کردم، باز مصاحبه برای سایت عصر ایران بود و موضوع مصاحبه نیز مسعود فراستی بود. پوراحمد در آن مصاحبه به قدری از فراستی انتقاد کرد که ترجیح دادم مصاحبه را منتشر نکنم.
به هر حال مصاحبه هنوز منتشر نشده است و شاید روزی در عصر ایران بشود؛ دیر یا زود. از جمله حرفهای در آن مصاحبه این بود که: فراستی بابت فیلم "اتوبوس شب" تلاش کرد من را به سازمان مجاهدین خلق وصل کند! (نقل به مضمون)؛ ظاهرا در یکی از دانشگاههای کشور یا شاید هم جایی دیگر، جلسه نقد فیلم با حضور فراستی و پوراحمد برگزار شده بود و فراستی حسابی به فیلم تاخته بود و پوراحمد هم پاسخهای تند و تیزی...