اصلاح قانون انتخابات
اصلاح قانون انتخابات
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین فاتحیزاده پژوهشگر حقوق عمومی: چهارشنبه هفته گذشته، مجلس شورای اسلامی در جلسهای که حواشی زیادی داشت، طرحی اصلاح قانون انتخابات را مورد بررسی قرار داد که سئوالات و ابهاماتی را در میان افکار عمومی برانگیخت. بر مبنای این طرح نمایندگان مجلس، موادی را به قانون انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا اضافه کردند که از منظر حقوقی...
پژوهشگر حقوق عمومی در یادداشتی به بررسی طرح جدید نمایندگان مجلس در مورد قانون انتخابات پرداخت.
یک پژوهشگر حقوق عمومی معتقد است، مصوبه اخیر مجلس که در راستای اصلاح بندهایی از قانون انتخابات بوده، به جای مرتفع کردن نواقصی که در قانون کنونی وجود دارد، برعکس این قانون را با ابهامات و چالش های جدیدی روبرو خواهد کرد.
حسین فاتحیزاده پژوهشگر حقوق عمومی در یادداشتی ایرادهای حقوقی به اصلاحیه قانون انتخابات را بررسی کرده است.
منتخب مردم رفسنجان در مجلس با بیان اینکه مراجع چهارگانه، راستی آزمایی گزارشات را برعهده دارند گفت: برخی افراد و نمایندگان به خاطر حفظ آبرویشان مستندات رد صلاحیت خود را اعلام نمیکنند.
دوفوریت طرح الحاق یک تبصره به قانون انتخابات سهگانه در مجلس شورای اسلامی تصویب شده که متن کامل طرح به همراه اسامی نمایندگان را در این گزارش میتوانید بخوانید.
ایلنا نوشت: نماینده مجلس دهم با بیان اینکه شورای نگهبان را بیش از حد وارد مسائل سیاسی کردهاند، گفت: از همان روز اولی که بحث انتخابات مطرح بود، دیدیم که سخنگوی شورا و بعضی دیگر از حقوقدانان در رسانههای مختلف و حتی در پاسخ به رئیسجمهور بیاناتی داشتند که امیدوارم که اینها گفتههای خود آقایان باشد.
معاون قوانین مجلس میگوید: برخی نمایندگان فکر می کنند نیاز است تا در رابطه با نظری که شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت ها اعلام می کند، شفافیت بیشتری وجود داشته باشد و موضوع عجیب و غریبی اتفاق نیفتاده است.
آقای قاضیپور که در صداقتش شک نداریم و حتی بعضی شب ها در مجلس می خوابد، بگوید شورای نگهبان چهطور با او برخورد کرده است.
مجلس شورای اسلامی طرحی برای اصلاح قانون انتخابات بررسی کرد که از منظر مطابقت یا مغایرت با قانون اساسی تامل برانگیز است.
روز گذشته طرحی برای اصلاح قانون انتخابات در مجلس بررسی شد که از منظر مطابقت یا مغایرت را قانون اساسی تامل برانگیز است.
شرایط انتخابشوندگان اثباتی است و احراز آنها برای مراجع رسیدگیکننده لازم و ضروری است. از آنجا که در تبصره 3 ماده 4 طرح اصلاحی، اصل را بر اعتقاد داوطلبان نمایندگی مجلس به اسلام و التزام عملی آنان قرار داده است.
محمد حسن باقری پژوهشگر حقوق انتخاباتی در یادداشتی به بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات از منظر مطابقت یا مغایرت با قانون اساسی پرداخت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشج - محمد حسن باقری، روز گذشته طرحی برای اصلاح قانون انتخابات در مجلس بررسی شد که از منظر مطابقت یا مغایرت را قانون اساسی تامل برانگیز است. در این یادداشت به بررسی مواد مختلف این طرح که به موضوع شرایط داوطلبان نمایندگی مجلس اختصاص دارد، از منظر قانون اساسی می پردازد. 1- در ماده (4) این طرح مقرر شده است: «2- ابراز وفاداری به قانون اساسی و ولایت فقیه.»...