اصلاح قانون انتخابات
اصلاح قانون انتخابات
جبهه پایداری این روزها بهشدت بهدنبال «اصلاح قانون انتخابات» است. چنانچه مجید متقیفر، سخنگوی این جبهه در سخنان اخیر خود «خواهان پیگیری همه فرهیختگان، صاحبان تریبون، بزرگان و صاحبمنصبان در پیگیری اصلاح قانون انتخابات» شد و حرکتی که از سوی مجلس در جریان بود را ناکافی عنوان کرد.
انتخابات دوازدهیمن دوره مجلس شورای اسلامی اسفند امسال برگزار می شود، برای بررسی افزایش مشارکت مردم در انتخابات و همچنین برگزاری یک انتخابات رقابتی با دو تن از چهرههای سیاسی کشور گفتگوکردیم.
اقتصادنیوز: هم میهن در گزارشی به اقدامات و اهداف جبهه پایداری پرداخته است.
روز گذشته تصویر فیش یکی از نمایندگان مجلس یعنی مالک شریعتی که خود رئیس کمیته تحقیق و تفحص از حقوقهای نجومی در مجلس است، خبرساز شد و در واکنش به این ماجرا در توئیتی این توضیحات را داد.
نوری قزلجه به خبرآنلاین گفت: نباید نماینده چیزی برای درز کردن داشته باشد و وقتی مجلس هم شعار شفافیت می دهد اصولا باید نمایندگان هم شفاف باشند و اگر چیزی قابل دفاع است باید از آن دفاع کنیم و اگر قابل دفاع نیست باید آن را کنار بگذاریم.
طبق طرح «نظام تناسبی انتخابات» که در مجلس تصویب شده احزاب میتوانند به میزانی که رأی از مردم گرفتهاند، در کرسیهای بهارستان سهیم باشند، اما این طرح با مشکلاتی زیرساختی در اجرا مواجه است.
تهران - ایرنا - پس از آنکه هیئت عالی نظارت، طرح اصلاح قانون انتخابات را مغایر با سیاستهای کلی نظام دانست؛ صبح امروز این طرح دوباره به صحن مجلس بازگشت و با تصمیم و اصرار نمایندگان، طرح اصلاح قانون انتخابات دوباره به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.
تناسبی شدن انتخابات مجلس در تهران به دلیل مغایرت با سیاستهای کلی با مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام مواجه شد.
در حالی که شورای نگهبان از موافقت خود با برگزاری انتخابات تناسبی تهران خبر داده بود، هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را دارای ابهام و مغایر با برخی سیاستهای کلی اعلام کرد.
ایسنا نوشت: دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی با بیان اینکه «اهل تحریم انتخابات نبوده و نیستیم»، گفت: حضور فعال ما و سایر اصلاحطلبان در انتخابات مشروط به تصمیم مسئولان است.
دقایقی پیش جلسه علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد و بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستورکار قرار گرفت.
دقایقی پیش جلسه علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد و بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستورکار قرار گرفت.
معیدفر درباره تبعات بیارادگی میگوید: حاکمیتها و دولتها باید خیلی از نتیجه مداخلات خود در امور زندگی مردم نگران باشند، چون مداخلاتشان بدون تردید، اعتبار، منزلت و جایگاه آنها را ساقط خواهد کرد.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: آمادگی تناسبی شدن وجود ندارد چراکه احزاب و جریانهای سیاسی امروز در این حد نیستند که چنین سیستمی را پیش ببرند؛ بنابراین سازوکار لازم فراهم نیست.
جماران نوشت: حجتالاسلام و المسلمین سید عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات در واکنش به طرح اصلاح قانون انتخابات، گفت: دغدغه آقای خاتمی دغدغه بنده و همه دلسوزان نظام است که ما از دو رکن اسلامیت و جمهوریت نظام باید حفظ کنیم. دزدیها، اختلاسها و دروغها اسلامیت نظام را نشانه رفته است و این عملکردها جمهوریت نظام را از بین میبرد.
گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اصلاح قانون انتخابات مجلس که بیشتر جنبه تناسبی شدن آن در رسانهها مطرح میشود، در مجلس دهم و یازدهم به طور جدی تر دنبال شد. اما در نهایت بالاخره پس از گذشت پنج سال، تناسبی شدن انتخابات در تهران در مجلس شورای اسلامی تصویب شد. طرحی که با موافقت شورای نگهبان نیز رو به رو شد اما در نهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را مخالف سیاستهای کلی نظام دانست. پیش تر...