اصولگرایان
اصولگرایان
در حالی که عضو فراکسیون انقلاب اسلامی از اختلاف اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی و در نهایت تشکیل فراکسیون جدید میگوید، عضو دیگر این فراکسیون نه تنها این قضیه را رد میکند بلکه میگوید در مورد تشکیل فراکسیون جدید چیزی نشنیده است.
حسن رسولی در واکنش به نامه عبدی گفت: «من به هیاترئیسه هم پیشنهاد کردم که ایشان تشریف بیاورند در جلسات رسمی مجمع عمومی اصلاحات و این باب گفتوگو باز شود. نهفقط آقای مهندس عبدی که از اصلاحطلبان صاحبنظر و شناخته شده هستند و دلسوزی ایشان و اثربخشیشان برای هیچ کسی در جریان اصلاحات پوشیده نیست، بلکه این رویکرد نسبت به سایرین هم باید باشد».
میبایست به این موضوع توجه داشت که اگر وفاق تبدیل به ابزاری برای تحقق خواستههای سلایق سیاسی شود، معنی و کارکرد اصلی خود را از دست میدهد و بیاعتمادی مضاعفی را به جامعه پمپاژ میکند.
واعظی گفت: بهرغم همه بارقه امیدی که پس از پیروزی دکتر پزشکیان در سطح عموم و الیت جامعه ایرانی به وجود آمده، به صورت منطقی و واقعگرایانه، دولت چهاردهم مسیر بسیار سخت و پرفراز و نشیبی پیش رو دارد.
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی میگوید: حداقل تا یکی دو سال آینده بحث استیضاح مطرح نمیشود و نمیتواند هم مطرح شود چرا که این بحثها به حاشیه بردن رابطه دولت و مجلس خواهد بود، لذا باید کاری کنیم با این اتفاق مبارکی که افتاد هر دو قوه کار خود را انجام دهند.
با آغاز به کار مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم، دور جدیدی از سیاستورزی در کشور آغاز شده است.
فراکسیون انقلاب اسلامی که ملغمه ای از طیف های مختلف اصولگراست، در روزهایی که صلاحیت وزرای پیشنهادی پزشکیان زیر ذره بین رفته بود بیشترین مخالفان را پشت تریبون فرستاد.
روزنامه جوان در مطلبی نوشت: با آغاز به کار مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم، دور جدیدی از سیاستورزی در کشور آغاز شده است. پزشکیان تلاش کرد خود را فراتر از جناحبندیهای موسوم سیاسی کشور نشان بدهد و دولت خود را «دولت وفاق» بنامد. تعبیر دولت وفاق مدنظر او البته مفهومی مبهم است که نیازمند تعریف ابعاد آن است، اما آنچه در قالب بستن اعضای کابینه ظهور پیدا کرد، استفاده از چهرههایی...
اقتصادنیوز: روزنامه جوان در مطلبی به موضوع وفاق ملی که توسط مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری مطرح شده است، پرداخت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن مطالبه ردصلاحیت نمایندگان حامی حذف ارز 4200 تومانی میگوید: حداقل کاری که در مورد عاملین حذف ارز 4200 تومانی میشود انجام داد این است که اجازه ندهند این افراد در دور بعدی وارد مجلس و دولت شوند.
بازگشت دوباره ظریف به کابینه چهاردهم بار دیگر تندروها را عصبانی کرده است و آنان از هر راهی برای تاختن دوباره به دولت استفاده می کنند.
روزنامه اصولگرای جوان، در یادداشتی که پیرامون وفاق ملی است، بدون نام بردن از اصلاحطلبان و اعتدالگرایان، آنها را متهم کرده که «پیش از این مفاهیمی مقدسی چون اصلاحطلبی و اعتدال را دستخوش تحریف و بیاعتبار کردند».
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی میگوید: قاطبه مجلس نشان داد که قرار است به پزشکیان مهلت زمانی بدهد که ایده و دکترین خود در راستای اتحاد و وفاق اجرا کند.
تغییر اولویتهای جامعه ایران از پرداختن به مسائل معیشتی و اقتصادی به تشکیل دولتی که تمرکز اصلی آن رفع حصر سران فتنه باشد، یا حتی بدتر، رفع حصر به عنوان شرطی برای تحقق وفاق ملی، یک خطای استراتژیک خواهد بود.
روزنامه اعتماد از خاتمی خواست با تندروهایی که صدای آنها در جبهه اصلاحات غالب است مرزبندی کند.