اصولگرایان
اصولگرایان
مجلس شورای اسلامی به تمام وزرای پیشنهادی رئیس جمهور پزشکیان رأی اعتماد داد.
در بیانیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بهمناسبت آغاز به کار دولت چهاردهم آمده است: مجلس، راه دولت در مسیر وفاق ملی را هموار کرد.
جلیلی شکست خورد و پزشکیان به پاستور رفت. اما در «جناح سایه» بازی همچنان ادامه دارد. آنها هنوز قالیباف را برای ماندن در انتخابات و کنار نکشیدن به نفع سعید جلیلی نبخشیدند و فعلا درگیری را به مجلس آوردهاند.
اینک نوبت نمایندگان مجلس و به ویژه نمایندگان حزب پایداری است تا نشان دهند که آیا اعتقادی به وفاق ملی دارند یا خیر!
پس از پیروزی پزشکیان، بحثهایی مبنی بر کار سخت دولت برای عبور دادن وزرای پیشنهادی از فیلتر مجلس مطرح شد. با توجه به حضور عناصر تندروی پایداری در مجلس و در اقلیت بودن نیروهای مستقل و اصلاحطلب، احتمالاً حساسیت بیشتری برای انتخاب وزرای پیشنهادی از سوی تیم پزشکیان و شخص رئیسجمهور وجود دارد.
اعتراف میکنم که فهم این ترکیب - اصلاحطلب اصولگرا - برای خیلی از افراد دشوار و برای تندروها محال است. ولی چنین واقعیت زیبایی در وجود دکتر پزشکیان متجلی شده است.
یک تحلیلگر سیاسی معتقد است که باید وضعیت فعلی کشور توسط کارشناسان بیطرف بررسی شود تا بدانیم چه شرایطی به دولت پزشکیان منتقل میشود. او میگوید دورخیز تندروها برای به دست آوردن تمام قدرت، باعث ایجاد ترس در بخشهایی از حاکمیت و جامعه شد.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
اول فکر کردم تیتر این یادداشت را بزنم: «چرا اصولگرایان مصاف را گردن نمیگیرند؟» اما بعد به این نتیجه رسیدم که مصاف اصولگرایان برازندهتر است. این موسسه، رئیس و لشکر سایبری آن به اسم انقلابیگری بلایی سر اصولگرایان آوردند که شاید مدتها زمان نیاز داشته باشند که بتوانند خودشان را پیدا کنند. مصافیها، مصاف درونگروهی اصولگرایان را رقم زدند در حالی که اصلا سیاست بلد نبودند.
مهدی اقراریان رییس کمیته نظارت شورای شهر تهران در گفت و گو با اکو ایران از افزایش فشار منتقدان به زاکانی شهردار تهران سخن گفت.
فعال اصلاح طلب نوشت: پزشکیان میتواند با نادیده گرفتن اقلیت تندرو بقیه اصولگرایان را در چینش کابینه مشارکت دهد و نوعی وفاق ملی را به نمایش بگذارد.
همسر رییس قوه مجریه، نزدیک به 10 انتصاب و دخالت کلیدی در وزارت آموزش و پرورش داشت و حجم دخالتهای ایشان در حدی بود که حتی از طرف اصولگرایان با تذکر مواجه شدند.
«بیشتر آرای دور دوم آنها به صورت نیابتی از سایر اصولگرایان گرفته شده بود و پس از شکست و پایان انتخابات به جایگاه پیشین خود بازخواهند گشت. این تحلیل برای آقای پزشکیان از این جهت اهمیت دارد که میتواند با نادیده گرفتن اقلیت تندرو بقیه اصولگرایان را در چینش کابینه مشارکت دهد و نوعی وفاق ملی را به نمایش بگذارد.» عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «آرای تندروها» در روزنامه اعتماد نوشت: خیلیها...