اصولگرایان
اصولگرایان
بعد از حضور مهندس فتاح در میتینگ انتخاباتی دکتر جلیلی در مصلی تهران و اعلام حمایت از وی، گمانهزنیها درباره حضور فتاح در کابینه دکتر جلیلی افزایش یافته بود.
مادام که جریان اصولگرا درگیر خودحق پنداری است، باید به شکست عادت کند و اگر هم بخواهد در رقابتی رأی بیاورد، ناگزیر است از آویختن به امکانات عمومی و استفاده ابزاری از مفاهیم پیش گفته و تخریب رقیب با ولو با تانک، چنانچه افتد و دانی!
یک معادله ساده در روزهای اخیر وجود داشت و آن اینکه با کاهش مشارکت رای مسعود پزشکیان کاهش می یافت.
به اصولگرایان توصیه می کنم به مردم بازگردند و راه خود را از تندروی ها جدا کنند؛ دیدید که تندروها درون جبهه خودی هم اهل تعامل نیستند چه رسد به تعامل با دنیا در سیاست خارجی و مهربانی با مردم در سیاست داخلی!
یک فعال رسانه ای درباره نتایج چهره های انتخابات توئیت جالبی منتشر کرده است.
«سلیمینمین» تحلیلگر سیاسی: در انتخابات امسال شورای نگهبان یک امتیاز ویژه به اصلاحطلبان داد؛ چون رساندن نامزدهای یک طیف به وحدت هزینه چشمگیر دارد. / اصولگرایان در این دوره نیاز به رقیب نداشتند و خودشان خودشان را تخریب کردند؛ نتوانستند ائتلاف کنند و هزینه پرداخت کردند.
دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران روز جمعه پانزدهم تیر ماه برگزار شد و دو نامزدی که بیشترین آرا را کسب کرده بودند یعنی مسعود پزشکیان، کاندیدای اصلاح طلبان و سعید جلیلی نامزد اصولگرایان در این انتخابات به رقابت پرداختند. این دور از انتخابات در ایران نیز در رسانه های جهان بازتاب زیادی داشت.
دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از صبح امروز آغاز شده است؛ انتخاباتی که هر دو نامزد آن برای پیروزی نیاز دارند تا درصدی از آن 60 درصدی که در دور اول رای ندادند، پای صندوقها بیایند. دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از صبح امروز آغاز شده است؛ انتخاباتی که هر دو نامزد آن برای پیروزی نیاز دارند تا درصدی از آن 60 درصدی که در دور اول رای ندادند، پای صندوقها بیایند. ، گزارشهایی که به صورت غیر...
از جمله کتابهایی که به طور اختصاصی در مورد انتخابات ریاست جمهوری ایران نوشته شده است، کتاب «بازی انتخابات ریاست جمهوری؛ پیشبینیناپذیری انتخابات در ایران» نوشته رحمن قهرمانپور استاد دانشگاه تهران است مطلب زیر گزیده ای است از این اثر.
دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از صبح امروز آغاز شده است؛ انتخاباتی که هر دو نامزد آن برای پیروزی نیاز دارند تا درصدی از آن 60 درصدی که در دور اول رای ندادند، پای صندوقها بیایند.
فاطمه هاشمی گفت: از مردم ناراحت از حاکمیت می خواهم که در خانه ها نشینند، رأی آنان می تواند تاریخ را عوض کند.
با آغاز دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران رسانههای مطرح جهان عرب لحظه به لحظه این رقابت سیاسی را پوشش میدهند.
در رقابت های سنگین و حیاتی و معنادار، رای هوشمند با پیامدهای استراتژیک اهمیت ویژه ای پیدا می کند. چه بسا رای دهنده الزاما طرفدار کاندیدایی نیست، رایش دائمی نیست.
عباس کاظمی جامعه شناس نظرسنجی های انتخاباتی را تحلیل کرد عباس کاظمی جامعه شناس نظرسنجی های انتخاباتی را تحلیل کرد ه گزارش عرشه آنلاین؛ عباس کاظمی جامعه شناس در تحلیلی نوشت 1. نرخ پاسخگویی به سوالات پرسشنامه در نظرسنجیها نسبت به دورهی قبل تغییری نداشتهاست. حدود 52 درصد در زمان نظرسنجی میدانی، حاضر به پاسخگویی نشدهاند.
حرف آخرم این است که ما الان در این دوره خاص تاریخی نیازمند این هستیم که همه را قانع کنیم که در دموکراسی 1+50 پیروز شویم و بعد از آن دنبال دموکراسی 70 درصدی باشیم. این پیروزی باعث خواهد شد که ما اولاً دنبال خشونت نرویم، ثانیاً مدافعان حکومت اسلامی (در برابر جمهوری اسلامی) به حاشیه بروند و نهایتاً کارشناسان و صاحبان تخصص بیایند و کار جامعه را پیش ببرند.