اصولگرایان
اصولگرایان
بعد از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری بازگشت عارف بهعنوان معاون اول باعث شوک بزرگ در اردوگاه چپها شده است!
این که رییس جمهور باید به سفر استانی برود یا اگر نرفت بپرسند چرا نمیرود یک بحث است و کاری رسانهای ولی این که گزارش خبری تهیه کنند درباره خبری که هنوز به وقوع نپیوسته کاری است که شاید تنها از صداو سیمای ایران برمیآید.
شاید هم دنبال آناند که اگر مسعود پزشکیان به سفرهای استانی به سبک سلف خود تن نداد او را به اجرا نکردن توصیه رهبری متهم کنند چون روابط گرم کنونی مطلوب اصولگرایان رادیکال نیست.
با ریاست جمهوری مسعود پزشکیان هم انگار باز دو خط موازی به هم رسیدهاند. چون هم براندازان خارجنشین که مخالف مشارکت در انتخابات بودند به او میتازند و هم مخالفان افراطی او در داخل که مدعی سینهچاک نظاماند.
فعال سیاسی اصولگرا میگوید: اگر بنابر لجبازی و رقابتهای سیاسی و بداخلاقیهای سیاسی باشد، قاعدتاً خود ما مقابل آن موضعگیری میکنیم و خود من با وجود اینکه در جریان اصولگرایی منتقد هستم، در چنین مواردی اگر در این اردوگاه چنین بداخلاقیها را ببینیم صراحتاً به آنها تذکر داده و کارت قرمز نشان میدهم.
روزنامه هم میهن نوشت: گویی نه نیاز به مطالعهای دارند و نه اصولاً کار دیگری بلد هستند و اگر یک روز در پستهای مدیریتی نباشند از پس تامین زندگی خود نیز برنخواهند آمد.
جریان اصولگرا در سال 1400 با چنان جلال و جبروتی و با 7000 صفحه برنامه آمد که کسی یک برگش را هم ندید و قصد در انداختن طرحی نو برای ایران و جهان داشتند.
فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به توئیت اخیر نبویان درباره انتصابات دولت میگوید: اینکه خطاب به پزشکیان میگویند اغتشاشگران را اطراف خود جمع کردید، توهین به رئیس جمهور کشور است، نباید به رئیس جمهور توهین کرد چراکه شخص دوم کشور است.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
در حالی که عضو فراکسیون انقلاب اسلامی از اختلاف اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی و در نهایت تشکیل فراکسیون جدید میگوید، عضو دیگر این فراکسیون نه تنها این قضیه را رد میکند بلکه میگوید در مورد تشکیل فراکسیون جدید چیزی نشنیده است.
حسن رسولی در واکنش به نامه عبدی گفت: «من به هیاترئیسه هم پیشنهاد کردم که ایشان تشریف بیاورند در جلسات رسمی مجمع عمومی اصلاحات و این باب گفتوگو باز شود. نهفقط آقای مهندس عبدی که از اصلاحطلبان صاحبنظر و شناخته شده هستند و دلسوزی ایشان و اثربخشیشان برای هیچ کسی در جریان اصلاحات پوشیده نیست، بلکه این رویکرد نسبت به سایرین هم باید باشد».
میبایست به این موضوع توجه داشت که اگر وفاق تبدیل به ابزاری برای تحقق خواستههای سلایق سیاسی شود، معنی و کارکرد اصلی خود را از دست میدهد و بیاعتمادی مضاعفی را به جامعه پمپاژ میکند.
واعظی گفت: بهرغم همه بارقه امیدی که پس از پیروزی دکتر پزشکیان در سطح عموم و الیت جامعه ایرانی به وجود آمده، به صورت منطقی و واقعگرایانه، دولت چهاردهم مسیر بسیار سخت و پرفراز و نشیبی پیش رو دارد.
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی میگوید: حداقل تا یکی دو سال آینده بحث استیضاح مطرح نمیشود و نمیتواند هم مطرح شود چرا که این بحثها به حاشیه بردن رابطه دولت و مجلس خواهد بود، لذا باید کاری کنیم با این اتفاق مبارکی که افتاد هر دو قوه کار خود را انجام دهند.
با آغاز به کار مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم، دور جدیدی از سیاستورزی در کشور آغاز شده است.