سه‌شنبه 21 مرداد 1404

اطلاعات سپاه

اطلاعات سپاه

وب‌گاه الف

هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار می‌کند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه می‌کند.

خبرگزاری دانا

باند بین المللی قاچاق سازمان یافته کالا‌های ممنوعه با محوریت سلاح و مشروبات الکلی خارجی در مازندران شناسایی و متلاشی شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایلنا نوشت: جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پیامی از خدمات حجت الاسلام حسین طائب در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیر کرد.

وب‌گاه تابناک

وزیر اطلاعات طی پیامی انتصاب سردار محمد کاظمی به ریاست سازمان اطلاعات سپاه را تبریک گفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: وزیر اطلاعات طی پیامی انتصاب سردار محمد کاظمی به ریاست سازمان اطلاعات سپاه را تبریک گفت.

وب‌گاه عصر ایران

سردار خادمی پیش از این، رئیس سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

وب‌گاه اقتصاد نیوز

سردار «خادمی با حکم فرمانده معظم کل قوا به ریاست سازمان حفاظت اطلاعات سپاه منصوب شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سردار «خادمی» با حکم فرمانده معظم کل قوا به ریاست سازمان حفاظت اطلاعات سپاه منصوب شد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سردار سرتیپ پاسدار «مجید خادمی» با حکم فرمانده معظم کل قوا به ریاست سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

وب‌گاه عصر ایران

صاحب این کارخانه موجودی گندم دولتی دریافت شده را صفر اعلام کرده بود و مدعی شده بود این گندم‌ها را از بازار آزاد تهیه کرده، اما هیچ سندی مبنی بر خرید از بازار آزاد ارائه نداد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

فرمانده سپاه کربلا گفت: با همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه کربلا، باند بین‌المللی سازمان‌یافته کالاهای ممنوعه متلاشی و مقادیری مشروبات الکلی و سلاح شکاری و جنگلی کشف شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

مهر نوشت: سرلشگر رحیم صفوی از اقدامات و خدمات حجت‌الاسلام طائب در سازمان اطلاعات سپاه تقدیر کرد.