پنج‌شنبه 16 اسفند 1403

اطلاعات سپاه

اطلاعات سپاه

خبرگزاری تسنیم

حجت الاسلام طائب با حجت الاسلام خطیب دیدار و گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری ایسنا

رئیس سازمان اطلاعات سپاه و تعدادی از معاونین ایشان با وزیر اطلاعات و رئیس شورای هماهنگی اطلاعات در وزارت اطلاعات دیدار و گفت‌وگو کردند.

خبرگزاری تسنیم

وزیر اطلاعات و رئیس سازمان اطلاعات سپاه بر همکاری و هماهنگی و هم‌افزایی و وحدت رویه دو نهاد اطلاعاتی کشور تاکید کردند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان اطلاعات سپاه و تعدادی از معاونین وی با وزیر اطلاعات و رئیس شورای هماهنگی اطلاعات در وزارت اطلاعات دیدار و گفتگو کردند. حجت الاسلام طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه و همراهان ایشان در این دیدار، با تبریک انتصاب حجت الاسلام و المسلمین خطیب به عنوان وزیر اطلاعات و تشکر از همکاری‌های وزارت اطلاعات، بر لزوم توسعه و تعمیق همکاری‌ها و هم‌افزایی‌های...

وب‌گاه مشرق نیوز

با بازداشت نفر دوم سفارت انگلیس در تهران هیمنه امنیتی ملکه در تهران شکسته شد، اما سؤال مهم آن است که در وزارت خارجه ظریف چه اتفاقاتی روی‌داد که معاون دست راستی وزیر خارجه رد پای جاسوس‌ها را پاک کرد؟

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: فرد مرتبط با گروه‌های ضد انقلاب در یکی از شهرستان‌های اردبیل توسط سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل دستگیر شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

فرد مرتبط با گروه‌های ضد انقلاب در یکی از شهرستان‌های اردبیل توسط سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل دستگیر شد.

خبرگزاری دانا

ایران یکی از بزرگترین قربانیان ترور در بین کشورهای جهان است که آماری بیش از 17 هزار شهید در اثر اقدامات تروریستی در ایران ثبت شده است. تروریسم در ایران توسط رضاخان آغاز شده، با پهلوی دوم تداوم پیدا کرد و بعد از انقلاب توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و سایر گروهک‌های تروریستی سال‌های خونینی برای کشور رقم زد.

وب‌گاه مشرق نیوز

خبرگزاری دانا

اوباش هتاک به مقدسات در فضای مجازی کهگیلویه و بویراحمد توسط سازمان اطلاعات سپاه فتح دستیگر شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: قائم مقام واحد اطلاعات سپاه نقش مهمی در نابودی حزب توده در ایران داشت.

خبرگزاری دانا

سازمان اطلاعات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل موفق به دستگیری فرد هتاک به مقدسات اسلامی در یکی از شهرهای استان شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

قائم مقام واحد اطلاعات سپاه نقش مهمی در نابودی حزب توده در ایران داشت.

خبرگزاری ایسنا

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به میزان زلی اعتماد نمایندگان مجلس به اعضای کابینه سیزدهم گفت: این میزان رای اعتماد به وزیران بی سابقه یا کم سابقه است که یک رکورد خوبی هست و نشان خوبی برای تعامل دولت و مجلس است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

قائم مقام واحد اطلاعات سپاه نقش مهمی در نابودی حزب توده در ایران داشت.